עבור לתוכן

למי יש GMAIL

Featured Replies

פורסם

MaSTeR NaRGiLa, אני מבין את הכוונה הטובה אבל כנראה זה לא שלח...

ויותר גרוע, נראה לי שאנשים שמו לי פה את האימייל על רשימת תפוצה! פתאום הגיעו לי 20 הודעות עם פרסומות... :( :'(

• תגובות 686
  • צפיות 42.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מסקנה: אל תרשום את האימייל שלך בפומבי, או תרשום אותו בצורה מיוחדת (username AT service DOT com).

מה שמזכיר לי.. גם אני צריך למחוק את שלי.. :-X

פורסם

או שתריצו חיפוש "איך מציקים לספאמרים"

נכבד על ידי

וזה עובד כמו שעון שוויצרי

פורסם

לא יודע על מה אתם מדברים.

עד לא מזמן היה לי בפרופיל את האי-מייל שלי בהוטמייל, ושם קיבלתי הרבה ג'אנק. אבל את האי-מייל הזה רשמתי בעוד הרבה מקומות, ככה שלא יכלתי לדעת בדיוק מאיפה זה.

לא מזמן, כשקיבלתי את החשבון שלי בגוגל, הכנסתי לפרופיל שלי את האי-מייל החדש, ועד עכשיו לא קיבלתי ולו אי-מייל ספאם אחד לתיבה בגוגל. לא יודע מאיפה הספאם הגיע להוטמייל, אבל זה 100% לא דרך כאן.

פורסם

זה היה דבר חכם להגיד...

[me=Top-Gun]הולך להכניס את האימייל החדש של נועם לכמה רשימות תפוצה... :x[/me]

פורסם

Youre welcomed :xyxthumbs:

An invitation has been emailed to your friend Vader at lightangel_0@hotmail.com.

A copy of this invitation has been saved in your Sent Mail folder.

נשלח תהנו :-*

זהו נגמר להיום :)

תודה רבה!!!

סליחה שלא אמרתי זאת קודם, היו לי בעיות במחשב הדפוק שלי......אז תודה עוד פעם ;)

פורסם

באותו יום שעישתי GMAIL היו לי 6 הזמנות.

יום אחרי זה הביא לי עוד 3...

ומאז כבר שבוע לא קיבלתי אף הזמנה.

מישהו יודע למה? ומתי אני אקבל?

פורסם

כודם כל תודה לאביב !

עכשו יש לי שאלה זה רק אני או שאין שם אפשרות להכניס כתובות מהספר כתובות (שהכנסתי בGMAIL) לאימייל שאני כותב כרגע או ךאימייל חדש באיזה דרך הגיונית ..?

עם למישהוא יש רעיון אני ישמח

פורסם

נשארו לי עוד שתי הזמנות. כל הקודם זוכה 8)

פורסם

תן לי אחד...

פורסם

יש לי 3 הזמנות, בקשות בפרטי (יחד עם כתוב אי מייל, כמובן).

פורסם

:'( :'( :'( :'( :'( נשארו לי 1-2 הזמנות לפני כמה ימים, ועכשיו הם נעלמוו!!!!!! לא השתמשתי בהזדמנות הרבה זמן ופתאום זה נמחק, מה זה זהזה מהמה זה? >:(

פורסם

נשארו לי 14 הזמנות!! מי שרוצה בפרטי...

פורסם

:'( :'( :'( :'( :'( נשארו לי 1-2 הזמנות לפני כמה ימים, ועכשיו הם נעלמוו!!!!!! לא השתמשתי בהזדמנות הרבה זמן ופתאום זה נמחק, מה זה זהזה מהמה זה? >:(

זה פשוט עבר לפס הכחול למעלה

פורסם

וואי תודה אחי באמת לא שמתי לב

פיי איך קפצו מספר ההזמנות, מה קורה בזמן האחרון? לפני 3-4 חודשים היו מקבלים הזמנה פעם במאה שנה, עכשיו כל משתמש חדש מקבל 20 הזמנות ביום

הם מנסים לעקוף את התביעות המשפטיות ובמקום לפתוח את הרישום (שעדיין נדמה לי אסור להם) הם מחליטים לפוצץ אותנו בהזדמנות לרישום כל הארץ, nice....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים