פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים תבדוק ת'אימייל.. עריכה: 2 הזמנות נשארו !!! שלחו לי אימייל ואולי יהיה לכם חשבון בנפח של ג'יגה!! כל הקודם זוכה!
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים הגעתי למסקנה שגוגל לא ממש צריכים לפתוח את ההרשמה ל"קהל הרחב". שימוש לב איך תוך יומיים לפחות 10 אנשים קיבלו כאן ג'ימיילים. אם כל אחד מהם ישלח 6 לחברים שלו והוא 6 לחברים שלו בסופו של דבר זה אמור להגיע לכל מי שלא אדיש לקיומו של הGMAIL (אפילו אם יהיו אנשים שישלחו את הכל לעצמם)
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים אני לא שולח לעצמי סתם בשביל לשלוח לעצמיאני עושה את זה כי אז אני מקבל על כל חשבון איזה 3 תיבות ג'י מייל שאותם אני יכול לחלק ווכה אני כל פעם מכפיל את המספר
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים הגעתי למסקנה שגוגל לא ממש צריכים לפתוח את ההרשמה ל"קהל הרחב". שימוש לב איך תוך יומיים לפחות 10 אנשים קיבלו כאן ג'ימיילים. אם כל אחד מהם ישלח 6 לחברים שלו והוא 6 לחברים שלו בסופו של דבר זה אמור להגיע לכל מי שלא אדיש לקיומו של הGMAIL (אפילו אם יהיו אנשים שישלחו את הכל לעצמם)אל תשכח שלא כל אחד מקבל את ה-6 הזמנות האלו. בכל מקרה נרשמים כל יום הרבה מאוד אנשים, ובגלל זה הם מרוויחיםכי הם לא פתוחים רשמית (כי בארה"ב יש בעיות משפטיות אז לא מאפשרים להם אם אני לא טועה) אבל בכל זאת נרשמים הרבה אנשיםכאילו כן היה רשמית. ומי שבאמת רוצה חשבון ישיג אותו בסופו של דבר.
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים אם אתה צופה של סאות' פארק היה פרק בו קרטמן קיבל מליון דולר והחליט לבנות לונה פארק שיהיה רק לעצמו כדי שלא יהיה בו תור. הוא שכר בכניסה שומר שהתפקיד היחידי שלו הוא להגיד לאנשים שאסור להם להכנס וכך בעצם הפופולריות של הפארק גדלה כי אני מאוד מסתקרנים ממשהו שאסור להם לעשות.... ככה זה בעצם עם גוגל, יש ספיימק, יש וואלה (נוחיות או לא, מי עוד משתמש בדואר מעבר לרישום לאתרים?) ועדיין אנשים רוצים שיהיה להם גוגל בגלל השם ובגלל שאין לכולםאני לא שולח לעצמי סתם בשביל לשלוח לעצמיאני עושה את זה כי אז אני מקבל על כל חשבון איזה 3 תיבות ג'י מייל שאותם אני יכול לחלק ווכה אני כל פעם מכפיל את המספרתראה, אני לא מאשים אותך שאתה נרשם פעמיים כי גם אני נרשמתי פעמיים (כדי לעשות דואר לחשוב ודואר לספאם) אבל מה שאתה אומר זה תירוץ... במקום שאתה תכפיל את מספר ההזמנות חבר שלך יכול הייה לקבל ולתת לעוד מישהו וככה זה היה מכפיל את עצמו באופן טבעי.
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים ?!am i the only 1 in the bloody site that hasnt gotten invitations blat :-\ :'(
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.