עבור לתוכן

למי יש GMAIL

Featured Replies

פורסם

אני מחלק הזמנה אחת, מי שרוצה שיגיב עם כתובת אימייל ויקבל.

Vega

• תגובות 686
  • צפיות 42.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למה לפתוח עוד ת'רד על ג'ימייל אם יש כבר אחד ממש הודעה מתחת?

פורסם

אוחד.

פורסם

יאווווווווווווווווו בבקשה אני מתחנן תביא לי הזמנה לזה אני חייב בבקשה

פורסם

תביא EMAIL, ואם יש למישהו יביאו לך..

פורסם

מי שרוצה שיגיד לי!!

פורסם

תבדוק ת'אימייל:)..

עריכה: 2 הזמנות נשארו !!! שלחו לי אימייל ואולי יהיה לכם חשבון בנפח של ג'יגה!! כל הקודם זוכה!

פורסם

הגעתי למסקנה שגוגל לא ממש צריכים לפתוח את ההרשמה ל"קהל הרחב". שימוש לב איך תוך יומיים לפחות 10 אנשים קיבלו כאן ג'ימיילים. אם כל אחד מהם ישלח 6 לחברים שלו והוא 6 לחברים שלו בסופו של דבר זה אמור להגיע לכל מי שלא אדיש לקיומו של הGMAIL (אפילו אם יהיו אנשים שישלחו את הכל לעצמם)

פורסם

אני לא שולח לעצמי סתם בשביל לשלוח לעצמי

אני עושה את זה כי אז אני מקבל על כל חשבון איזה 3 תיבות ג'י מייל שאותם אני יכול לחלק ווכה אני כל פעם מכפיל את המספר

פורסם

הגעתי למסקנה שגוגל לא ממש צריכים לפתוח את ההרשמה ל"קהל הרחב". שימוש לב איך תוך יומיים לפחות 10 אנשים קיבלו כאן ג'ימיילים. אם כל אחד מהם ישלח 6 לחברים שלו והוא 6 לחברים שלו בסופו של דבר זה אמור להגיע לכל מי שלא אדיש לקיומו של הGMAIL (אפילו אם יהיו אנשים שישלחו את הכל לעצמם)

אל תשכח שלא כל אחד מקבל את ה-6 הזמנות האלו. בכל מקרה נרשמים כל יום הרבה מאוד אנשים, ובגלל זה הם מרוויחים

כי הם לא פתוחים רשמית (כי בארה"ב יש בעיות משפטיות אז לא מאפשרים להם אם אני לא טועה) אבל בכל זאת נרשמים הרבה אנשים

כאילו כן היה רשמית. ומי שבאמת רוצה חשבון ישיג אותו בסופו של דבר.

פורסם

אם למישהו יש שבבקשה יזמין אותי

norman969@msn.com אני העריך את זה

פורסם

אם אתה צופה של סאות' פארק היה פרק בו קרטמן קיבל מליון דולר והחליט לבנות לונה פארק שיהיה רק לעצמו כדי שלא יהיה בו תור. הוא שכר בכניסה שומר שהתפקיד היחידי שלו הוא להגיד לאנשים שאסור להם להכנס וכך בעצם הפופולריות של הפארק גדלה כי אני מאוד מסתקרנים ממשהו שאסור להם לעשות.... ככה זה בעצם עם גוגל, יש ספיימק, יש וואלה (נוחיות או לא, מי עוד משתמש בדואר מעבר לרישום לאתרים?) ועדיין אנשים רוצים שיהיה להם גוגל בגלל השם ובגלל שאין לכולם

אני לא שולח לעצמי סתם בשביל לשלוח לעצמי

אני עושה את זה כי אז אני מקבל על כל חשבון איזה 3 תיבות ג'י מייל שאותם אני יכול לחלק ווכה אני כל פעם מכפיל את המספר

תראה, אני לא מאשים אותך שאתה נרשם פעמיים כי גם אני נרשמתי פעמיים (כדי לעשות דואר לחשוב ודואר לספאם) אבל מה שאתה אומר זה תירוץ... במקום שאתה תכפיל את מספר ההזמנות

חבר שלך יכול הייה לקבל ולתת לעוד מישהו וככה זה היה מכפיל את עצמו באופן טבעי.

פורסם

?!am i the only 1 in the bloody site that hasnt gotten invitations

blat

:-\ :'( :angryfire::pissed::s07:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים