פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים An invitation has been emailed to your friend Eldada at eldada3@walla.co.il. A copy of this invitation has been saved in your Sent Mail folder. נשלח ;D Gmail 4 allll !!!!!
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים איך אני מזמין מישהו?ואיך אני יודע אם אני יכול להזמין?עריכה:אה אני עיוור......מצאתי
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים מקבלים כל כמה ימים, תעשה שני חשבונות, ככה יהיה יותר סיכוי לקבל .. עריכה: בעע זה לא ציטט את התמונה. טוב אני אעלה עוד פעם:[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים מקבלים כל כמה ימים, תעשה שני חשבונות, ככה יהיה יותר סיכוי לקבל ..אני כבר הזמנתי את עצמי כמה פעמים לגי מייל ;D
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים אין לך במה להתגאותגם ככה אתה סתם נרשם בשביל הכיףכי שינינו יודעים שעוד כמה חודשים אתה לא תשתמש באותם חשבונותותשתמש רק ב 1
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים תודה רבה... ויש שם אפשרות כמו של וואלה שאני מעלה תמונות? או שזה נטו אי-מייל בנפח של ג'יגה?
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים אני כבר הזמנתי את עצמי כמה פעמים לגי מייל ;D בואנה לא ידעתי שיש לך כל כך מעט חברים ;D סתם סתם אבל תהאמת עדיף להזמין אנשים אחרים שאין להם עדיין כי חבל...
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים אם למישהו פה יש עדיין הזמנה ( מפתח ? נשאר לך ?)ויכול להביא לי אני אשמח, carter2@walla.co.il
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים An invitation has been emailed to your friend Carter at carter2@walla.co.il. A copy of this invitation has been saved in your Sent Mail folder. נשלח HEHE נהיתי Gmail suplier של הפורום
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים בואנה לא ידעתי שיש לך כל כך מעט חברים ;D סתם סתם אבל תהאמת עדיף להזמין אנשים אחרים שאין להם עדיין כי חבל... דווקא ההפך כל חשבון חדש מקבל 3 הזמנות אז אם תחשוב על זה נניח שיש לי חשבון אחד ואני מזמין את עצמי 3 פעמים אז אני מקבל 3 חשבונות קש ואז יש לי להזמין 9 חברים כניראה שיש מחסור באינטיליגנציה בעולם :
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים דווקא ההפך כל חשבון חדש מקבל 3 הזמנות אז אם תחשוב על זה נניח שיש לי חשבון אחד ואני מזמין את עצמי 3 פעמים אז אני מקבל 3 חשבונות קש ואז יש לי להזמין 9 חברים כניראה שיש מחסור באינטיליגנציה בעולם : ואללה אני כבר יותר מחודש עם חשבון ועדיין לא קיבלתי הזמנות
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים היי לכולם!אם נשארו למישהו הזמנות, תזמינו אותי בבקשהlightangel_0@hotmail.comתודה מראש!
פורסם 2004 באוגוסט 3021 שנים Youre welcomed היי לכולם! אם נשארו למישהו הזמנות, תזמינו אותי בבקשה lightangel_0@hotmail.com תודה מראש! An invitation has been emailed to your friend Vader at lightangel_0@hotmail.com. A copy of this invitation has been saved in your Sent Mail folder. נשלח תהנו :-* זהו נגמר להיום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.