פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים כרגע קיבלתי הזמנה ממישהו שאני מכיר מפיוטר מארק הוא שלח לי הזמנה ויש לי גימייל נשארו לו עוד 3 הזמנות חח :silly:
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים חחחחח עכשיו יש לי גי מייל אבל אין יל מה לעשות איתו חחחח :lol: :lol: טוב נו לפחות יש לי חחחח :lol: :lol: כרגע אצלי You are currently using 0 MB (0%) of your 1000 MB. וככה זה ישאר חחחח
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים תירדם למד אוניון כנס לכללי שם ויהיה רשום שם שאחד מחלק 5 הזמנות לגימייל אולי תספיק חח :lol:
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים זהו הוא חילק את כל החמישה אבל שטויות עוד כמה ימים אני אמור לקבל גם כמה הזמנות לחלק :silly:
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים אין עדיין תמיכה מלאה בכל הפונטים העבריים.. כרגע עדיף באמת גיגה בוואלה, אפילו שמבחינת ממשק אין על גוגל
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים לי יש ג'ימייל והוא דווקא ממש סבבה, הבעיה היחידה שלו היא שקצת בעיה לקבל מייל בעברית (בשליחה אין בעיה).אז אם אני מקבל משהו בעברית אני פשוט עושה FORWARD לאימיייל שלי בהוטמייל שהוא נמצא רק בשביל המאסנג'ר ואז הכל חוזר להיות סבבה בעברית.בכל מקרה איך ששמעתי ש GOOGLE לא מחלקים הזמנות יותר אבל משוםמה הופיעו לי עכשיו 5 שאני יכול לחלק.נראה מה נעשה איתם ;Dלמישהו יש מושג איפה אני יכול לראות עד מתי יהיה אפשר להשתמש בהם?בקשר לוואלה אז יש לי גם אבל לא ממש אהבתי כי יש אי-מיילים שהוא עושה בעיה איתם וכשולחים לך מהם לוקח לו יום וחצי לקבל אתהאי-מייל. אבל זה גם יותר מגניב GMAIL ;D
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים באמת GMAIL יותר נוח לשימושגם אני עושה "העבר" לתיבה שלי אצל הספקית...אני חושב שג'ימייל יסיימו את הפיתוח והשיפורים, הוא יהיה כמעט מושלםבוואלה חוץ מהנפח ההיסטרי אין שום יתרון, הממשק שלו גם לא נוח ולא נעים לעין כמו הגוגללגוגל יש כל מיני שיטות סידור שרובנו לא רגילים לזה, ככה שתוך יומיים שלוש מתרגלים וזה אחלה דברמשתמשי פיירפוקס אני ממש ממליץ על פלאג אין שבודק דואר אוטומטית- דבר ממש נוח ( תודה רבה לאיש החביב שהביא לי את התוספת :> )
פורסם 2004 באוגוסט 2921 שנים הגוגל חוץ מהנפח ההיסטרי אין לו שום יתרון, הממשק שלו גם לא נוח ולא נעים לעין כמו הגוגלאמממ לא לא הבנתי את המשפט :-\ובאיזה פלגאין מדובר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.