פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים יש לי דיסק קשיח בגודל של 80 גיגה ואני רוצה להעתיק את כל תכולתו (אחד לאחד) לדיסק של 160 גיגהרציתי לדעת איזה תוכנה הכי מומלצת לצורך העניין
פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים מחבר הבעיה עם שתי התוכנות האלה היא שהן עולות הרבה כסף וזה משהו שחייב לעבוד פרפקט ככה שאין לי כוח להתעסק עם פרוץ/גנוב/סיריאלים וכו..אין איזה תוכנות חינמיות אבל טובות שעושות את זה?
פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים אישית במקרה כזה הייתי סומך על כאלו ולא על חינמית... (אלה אם אתה משתמש ב LINUX, אז הכל הרבה יותר פשוט וכיף )... בכל מקרה, ב GHOST כל העבודה מתבצעת מ BOOTCD שלא דורש SERIAL באמצע, ככה שאין בעיה.. (ואני מכיר כמה כולל אני שהתשתמשו בזה פעם)...
פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים מחבר אלה אם אתה משתמש ב LINUX, אז הכל הרבה יותר פשוט וכיף יודע מה, רעיון טוב נעשה את ה"טרנספר" על הלינוקס איזה תוכנות יש ללינוקס לצורך העניין?
פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים יודע מה, רעיון טוב נעשה את ה"טרנספר" על הלינוקס איזה תוכנות יש ללינוקס לצורך העניין? הממ. לא יודע על תוכנה.. אפשר לנסות עם הפקודה: dd if=/dev/hdb1 of=/dev/hda1 bs=1024k
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.