עבור לתוכן

בראשון במרץ יוצאים לשביתה

Featured Replies

פורסם

חברים ברצוני להזכיר לכם שבראשון למרץ תלמידי התיכונים והחטיבות כולנו נצא לשביתה כדי להראות למערכת החינוך ומורים שעל הגב שלנו לאעושים עסקאות.

אנחנו צריכים את שיתוף הפעולה המלא שלכם כדי שמהלך זה אז אנא תצטרפו למהלך זה וצאו גם אתם למחות ותזכרו שזה רק בשבילכם.

אז תזכרו 1 במרץ

פורסם
:screwy:
פורסם
:bash:
פורסם

:screwy:

אכן מילים קשות :lol:

פורסם

אני גם ככה שובת רוב השנה, מה זה משנה?

פורסם

יש מטרה לת'רד הזה?

נ.ב. קח עוד כמה "!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

שלא יחסר לך.

פורסם

תשבות לבד אם ממש בא לך.

פורסם

על איזה עסקאות מדובר?

פורסם

איזה גאוני :s07:

פורסם

פותח הת'רד, ערוך את הכותרת לפי חוקי הפורום.

לשאר המגיבים - מספיק עם הספאם, או שאני אצטרך לנעול.

פורסם
  • מחבר

אתם יודעים מה אתם חבורת סוציומאטים מתנשאים. השביתה הזו מאורגנת רק בשבילכם בשביל שלא יפגעו בזכויותיונו. תחשבו על זה אתם באמת רוצים ללמוד על 4 ואני ששנה הבאה ביב' צריך להישאר עוד 3 חודשים בצבא ושהבגרויות יתרכזו לי בחודש אחד. אבל עזבו אותי אתם זה מה שחשוב זה רק בשבילכם שהמורים ומשרד החינוך יראה שאיתנו לא משחקים אנחנו בני אדם ולא רובוטים. אז אנחנו מבקשים את תמיכתכם ועזרתכם ושתקחו נושא זה ברצינות.

פורסם

עזוב'תי באמא'שך :smile1:

תן לסיים י"ב בשקט.

יש לנו חומר להספיק עד פסח ואין לנו ז' לשביתות שיפגעו רק בנו

פורסם

אותי דווקא מעניין.

אתה קשור איך שהוא למארגנים או שאתה רק תומך?

פורסם

יאללה תזדיינו מפה אתם והשביתות שלכם, אין לכם מה לעשות בחיים, אין לכם על מה לשבות, אתם לא יודעים על מה ולמה אתם שובתים, אתם רק אומרים מגיע לנו זכויות ולא אומרים איזה זכויות אתם לא מקבלים ומה מפריע לכם...

מערכת החינוך נשארה כמו שהיא ב30 שנה האחרונות, אם יש לך אישית בעיה אז יש לך בעיה עם המערכת ואף אחד לא מכריח אותך ללמוד שם, יש מספיק מקומות טובים שאפשר ללמוד בהם מחוץ למשרד החינוך.

דו"ח דוברת לא קשור בכלל לתלמידים, הוא קשור להנהלת בתי הספר ומשכורות מורים ובירוקרטיה פנימית.

סתם דפקו כותרת כדי שהיה מה לכתוב בעיתון.

השביתה הזאת היא בדיחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים