עבור לתוכן

World of Warcraft האירופאי יצא!

Featured Replies

פורסם

שוחררה הגרסה האירופאית, היא אמורה להגיע לארץ ביום שני

פורסם

רוצים 300 שקל למשחק בלבד :angryfire:

ואחר כך גם רוצים תשלום חודשי של מעל ל 50 שקלים :2gunsfiring:

אם המשחק היה עולה את ה 200 שקל הרגילים יש מצב שהייתי קונה אותו ואצלי לקנות משחק זה דבר שלא נראה הרבה מאד זמן.

פורסם
  • מחבר

רוצים 300 שקל למשחק בלבד :angryfire:

ואחר כך גם רוצים תשלום חודשי של מעל ל 50 שקלים :2gunsfiring:

אם המשחק היה עולה את ה 200 שקל הרגילים יש מצב שהייתי קונה אותו ואצלי לקנות משחק זה דבר שלא נראה הרבה מאד זמן.

באמת קצת מוגזם... אבל שווה כל אגורה לפי דעתי

פורסם

תבינו שבניגוד למשחקים רגילים, במשחק הזה משקיעים גם אחרי שהוא יוצא... הם הולכים להוסיף תכנים חדשים כל הזמן, הם מעסיקים צוות בינלאומי רב-שפות שנותן תמיכה של 24 שעות 7 ימים בשבוע, וגם יש את נושא תחזוקת השרתים שהוא הרבה יותר בעייתי ממשחקים רגילים...

אם זאת, יתכן והם יראו כי אחרי מספר חודשים יש להם מספיק רווחים ואולי יתמכרו את זה בצורה שונה... אבל אין מה לעשות.. חוץ מזה, שגם בלעדיכם , יש כבר מאות אלפי אנשים שכן משלמים :)

----

דרך אגב, מישהו פה הולך לקנות את זה, ו/או את גרסאת האספנים המיוחדת ? (חבר שלי אמר לי שבחנות BUG המקומית, כבר יש איזה 10 איש שהזמינו PREORDER את המשחק כבר כמה חודשים)...

פורסם

לביינתיים גרסאת האספנים לא תשוחרר בארץ. הכי קל, פשוט וזול להזמין מחול, דכ"א אם לא הזמנת מראש הסיכוי שתמצא גרסאה רגילה הוא אפסי, את גרסאת האספנית בכלל לא תוכל למצוא :P אני משחק באמריקאית ולדעתי זה עדיף :smile1:

פורסם

לדעתך עדיף באמריקאית ? למה זה DOGMA ,הבדלי השעות מקשים מאוד על המשחק לםי דעתי.

מנסיון שלי (שמאן דרגה 60 ) בשלב מסוים רוב המשחק שאתה משחק בו הוא קבוצתי, מה שאומר שאם אתה לסיים את brd אתה חייב להשאר ער לפחות 6 בבוקר כלומר לשחק כל הלילה :kopfpatsch:

פורסם

האנשים מפצים על זה O.o חוץ מזה יש לי דיי הרבה אוסטרליים בגילדה שלי. אני הארופאיים אנשים קרים ויבשבים, ואני נותן שבועיים עד שהישראלים הורסים את הגרסאה הארופאית של WoW.

פורסם

זה עוד כלום הדברים האלה נגמרים בגבול ה1000 דולר :screwy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים