עבור לתוכן

שאלה בקניית ספק וחיבורו ללוח אם

Featured Replies

פורסם

לאחד המכרים שלי נהרס הספק כח (ככל הנראה - מדליקים את המחשב ושום דבר לא זז).

אז אני מתכוון להחליף לו את הספק, עכשיו אני צריך לדעת על איזה ספק את ממליצים (אני חושב שג'נרי יספיק), בעיקרון זה מחשב שרק גולשים איתו באינטנרט וכותבים מסמים בוורד.

יש לי 2 שאלות:

1. האם את החיבור שמחברים מהספק ללוח אם אני מקבל עם הספק? (כמו מולקס גדול כזה עם הרבה מאוד חוטים שנכנסים אליו בשני טורים)

2. האם העובדה שאין בביתו הארכה משפיעה על המחשב? (אם נוגעים במחשב בזמן שהוא דולק לפעמים מתחשמלים מעט)

תודה על העזרה!

פורסם

את החיבור בין לוח האם לספק אתה מקבל עם הספק - זה קבל שיוצא מהספק

ולגבי ההארכה אין לה השפעה על החישמול שאתה מקבל מהמחשב, זה פשוט ספק תקול

פורסם

1. אתה מתכוון לחיבור ATX, וכן, מקבלים אותו יחד עם הספק.

2. לפי דעתי אין כזה דבר שאין הארקה בבית. יכול להיות שהכבל חשמל של המחשב דפוק, או שהתקע בקיר דפוק.

מה שאתה אומר (שאין הארקה בבית) נשמע הזוי ומסוכן לחלוטין מכיון שאם למשל הקומקום החשמלי היה מקצר והיית נוגע בו היית מתחשמל למוות.

הייתי מציע להחליף כבל חשמל למחשב בכל מקרה (בעלות של שקלים בודדים) ולנסות להחליף את המיקום שלו (להחליף תקע).

אם עדיין אתה מרגיש "התחשמלויות" (למרות שמקרה כזה המספק הראשי, או לפחות אותו אחד ששולט על אותו תקע, צריך לקפוץ) תזמין חשמלאי ותדבר עם חברת חשמל.

אביעד.

עריכה: לא ראיתי שברק הספיק להגיב, יכול להיות באמת שזה ספק תקול (מה שנשמע יותר הגיוני מחוסר הארקה בבית).

פורסם
  • מחבר

אבא שלי הוא חשמלאי שהיה אצלו בבית, והציע לו לעשות הארקה כי באמת אין לו, רבל הוא מאוד מאוד מבוגר ואני לא באמת חושב שהוא הבין את החשיבות של הדבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים