פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים יש לי ספק של אנטק 24 פינים 550W,שאני מחבר אותו ללוח (K8NXP-SLI) המחשב נדלק לשניה ונכבה מיד,ושאני מחבר לו את הספק הישן של 20 פינים המחשב עובדחוץ מזה כל שאר החיבורים נשארו כמו שהם... מה זה יכול להיות?תודה
פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים או שהספק דפוק או שהשקע של הלוח האם שלך (ה 24 פינים) דפוק . תצטרך לבדוק עם ספק 24 פינים אחר או לוח אם אחר עם הספק שלך.ותוכל למדוד את המתח שיוצא מה 4 פינים הנוספים בספק שלך ותראה שהכל תקין ..... או לא
פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים מחבר אז זה לא שצריך לעשות משהו מיוחד עם ה24 פינים שלא צריך ב20? אוף חשבתי שיהיה לי מחשב לסופ"ש :-\
פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים אני לא יודע אני משער .אפשרות נוספת היא אולי שיש איזשהוא ג'ימפור ללוח אם שצריך לסדר את זה .תקרא בחוברת של הלוח האם .לא היה לי התענוג לעבוד עם לוח אם חדש שהוא 24 פינים מקווה שבעתיד הקרוב ( DFI)
פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים מחבר מקווה בשבילך אם למישהו יש בנקרה עוד רעיון אז בבקשה לכתוב! אתם לא יודעים כמה נורא זה לחכות עד יום ראשון רק לתת את זה לבדיקה של המעבדה ולבהות במחשב כזה ולחכות שיפעל! ממש עינוי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.