עבור לתוכן

משחק הנבחרת - ביזיון (דווקא לא של הנבחרת)

Featured Replies

פורסם
לקרוא ולא להאמין. מערכת הכריזה של אצטדיון טדי לא הצליחה לפענח את הדיסק הצרוב של ההתאחדות. לכן, נאלץ עובד ההתאחדות להשמיע את ההמנון במערכת של מכוניתו. וגם: בהתאחדות טעו באיות השם של ישראל.

מוזר. משחק הנבחרת היה די נחמד אתמול (בניגוד למה שחשבתי שיקרה). מה שגנב אתמול את ההצגה היה מע' הסאונד, הדיסק הצרוב ושערוריית השיפוט.

scan0001_wa.jpg (ynet)

לקרוא ולא להאמין

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3043753,00.html

פורסם

ככה בחיים הכדורגל שלנו לא יהפוך למקצועי! :bash::pissed:

פורסם

עכשיו השאלה - מישהו מופתע?

ככה הכל אצלנו עובד בארץ.

דיסק צרוב, איות לא נכון באנגלית, בצורה מאד עצובה זה מייצג את התרבות הארצישראלית.

בושה וחרפה, בזיון, מבוכה, הנהלות חובבנית, מה כבר אפשר להגיד.. :bash:

אבל הבזיון הכי גדול שהיה הוא דווקא בשריקות הבוז לעבאס סואן כשהוא נגע בכדור.

כמו שגרנט אמר, צריך להעיף את האוהדים הגזענים האלה קיבינימאט.

עריכה: לפחות היה צד חיובי.. המשחק עצמו של הנבחרת (למרות שיש על מה לעבוד בהגנה). אני רק מקווה שכל ההתנהלות מסביב לא תשפיע לרעה על שחקני הנבחרת. הכל פשוט כ"כ מבזה, צריך לפטר את כולם שם, את כולם.

פורסם
  • מחבר

לדעתי תיקו 3 זה טוב. אם היינו מנצחים, היינו "תופסים תחת" ובאים שאננים למשחקים הבאים. ולעומת זאת, אם היינו מפסידים אז היינו באים מבואסים.

פורסם

זה בסדר, אם הנבחרת לא תבאס, תמיד יש את כל השערוריות מסביב.. :bash:

ומישהו הגדיר את זה יפה - רפובליקת בננות.

פורסם
  • מחבר

גם בבזק לא יודעים אנגלית. הנה קטע מחשבון הטלפון שלי:

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

ואף אחד לא מזכיר את השריקות בוז לשחקן מסוים של הנבחרת?

פורסם

אבל הבזיון הכי גדול שהיה הוא דווקא בשריקות הבוז לאבעס סוען כשהוא נגע בכדור.

כמו שגרנט אמר, צריך להעיף את האוהדים הגזענים האלה קיבינימאט.

והשם שלו זה עבאס סואן.

פורסם

^^^

בדיוק הציטוט שרציתי לתת עכשיו....

ואכן זאת בושה, אבל מצד שני, כשמשחקים באיצטדיון טדי עם כל האוהדים (החרא מאוד) של בית"ר

מה הם מצפים שיקרה?

(ולא, אני לא אומר שזה תירוץ, אבל היה אפשר לחזות את זה מראש, כולנו יודעים כמה חרא אוהדי בית"ר, ולא רק לערבים)

פורסם

המשחק עצמו היה מעודד דווקא.

הבעיה היא מסביב, פשוט זוועתי

החל מהכרטיסים (חוסר ידע בסיסי באנגלית, ISREAL ראיתי רק על ארגזים שהגיעו מסין...), מההמנונים שלא נוגנו ("פרשת הדיסק הצרוב"), וכלה בשריקות הבוז המגעילות לעבאס סואן.

אני מתבייש.

פורסם

חבורה של עסקנים טיפשים יושבת שם בהתאחדות גברי לוי אומנם היה חרא לא קטן אבל לפחות אצלו פאשלות כאלה לא קרו.

זה מה שקורה שיש לך "התאחדות של טיפשים" ולא של כדורגל טעויות אינפלטיליות כול מה שהם עושים זה להאשים את כול העולם אחרי זה כשהם בעצם לא יכולים לארגן משחק ידידות.

חוץ מלעשוק כסף מהקבוצות למלות את הכיסים ולעשוק אותנו האוהדים העסקנים בהתאחדות לא עושים כלו, איך הם מצפים עכשיו שאנשים ישלמו 90 שקל מינימום על משחק של הנבחרת(שהפעם באמת נתנה משחק טוב ומהנה) כשהם נותנים כזאת תצוגת ניהול.

ואי אפשר להגיד לא נעשה משחקים בירושלים כי האוהדים של בית"ר אידיוטים(לא מכליל מתכוון ישירות לאותם אוהדים) מה הם יקבעו איפה הנבחרת תשחק? איזה מן תירוץ אומלל זה של איצ'ה מנחם?, שיתחיל להזיז דברים להעניש קבוצות להעניש אוהדים אפילו לשלוח לכלא גזענות היא שורש השנאה במקום הזה קחו שני ילדים בני 3, ערבי ויהודי, תנו להם לשחק הם ישחקו ויהנו בלי קשר למה שהם אחרי כמה שנים הגזענות דופקת אותם.

פורסם

תאמין לי, גם אני מעדיף שיהיו משחקים בי-ם, שכן אני גר כאן (בי-ם) והרבה יותר נוח לי ללכת למשחק כאן מאשר בר"ג או משהו

אבל עם זאת,

עובדה שדברים כאלה קורים רק בירושלים, וכולנו יודעים שכל מי ששרק שם בוז הוא אוהד בית"ר

אתה לא רוצה להכליל בסדר, אין סיבה להכליל, יש לי הרבה חברים אוהדי בית"ר שאני יודע שלא היו עושים את זה

אבל יש מספיק שכן היו עושים את זה, ואפילו לא יבינו אחרי זה מה הבעיה כי סה"כ הם "רק שרקו בוז לערבי"

ולמען האמת, למשטרה יש דברים יותר טובים לעשות מאשר להכניס לכלא אוהדים ששורקים בוז לשחקן ערבי

(נכון שגם את הדברים האלה המשטרה לא עושה [למשל אכיפה נאותה וכמו שצריך בכבישים] אבל לפחות שיתחילו בזה)

פורסם

אז שלא יכניסו לכלא שירחיקו לשנה ממגרשים או משהו אבל עדיין זה קורה כול הזמן וכול פעם אותו דבר מגנים יום יומיים וזה עובר הלאה.

זו בעיה כול כך גדולה לעשות רשימה של אוהדים מורחקים שתופיע בכול איצטדיון לפי הקבוצות שמשחקות ולחייב הצגה של תעודות זהות בכניסה? זו לא ממש בעיה, ואפשר למצוא פתרונות קצת יותר טובים אבל עדיין להשאיר את המצב ככה זה טיפשי מה הם חושבים שהאוהדים הטיפשים האלה יפסיקו בגלל שאומרים להם "נו נו נו" צריך להתחיל להעניש!

פורסם
  • מחבר

חבורה של עסקנים טיפשים יושבת שם בהתאחדות גברי לוי אומנם היה חרא לא קטן אבל לפחות אצלו פאשלות כאלה לא קרו.

תן לי להזכיר לך רק מקרה אחד (בינתיים) - פרשת הנבחרת ונערות הליווי.

אז תחשוב טוב לפני שאתה פולט שטויות.

פורסם

גברי לוי היה חתיכת עסקן.

ואסור לארח משחקים בינ"ל בי-ם אם הקהל שם לא יודע להתנהג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים