פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים מחבר בקיצור, עשיתי מה שאמרת לי בקשר לשם משתמש זהה בשני המחשבים חוץ מאיפוס סיסמה שאין לי מושג איך עושים את זה, וזה לא פועל, אמרתי כבר שזה קרה אחרי שהתקנתי sp2. מה הבעיה?
פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים מחבר בקיצר, אני לא חוזר לsp2 , אני רוצה לפתור את הבעיה ולא לסיים אותה, ככה החיים יכלו להיות יותר קלים לא?אם אתה לא יודע את זה תגיד שאתה לא יודע... (אני לא אגיד לאף אחד, ביננו..)אם יש מישהוא שיודע את הפתרון לבעיה שיגיד לי בבקשה ולא ינסה לטרטר אותי בנסיונות שווא..(לא אישי).או שאני אשמח אם תשלחו אותי למאמר או פתרון של הבעיה באתר אחר.תודה רבה.
פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים תנסה להריץ את הwizard של הXP לבניית רשת. לפעמים זה פותר את התקלות הכי מוזרות... שים לב שהוא יכול לגרום לתקלות אחרות
פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים מחבר ניסיתי את ה Wizard וגם ניסיתי את set up home office network וזה גם לא עזר,אמרתי לכם כבר שאין לי שום בעיה!ה sp2 חוסם איכשהוא את הגישה למחשבים אחרים!
פורסם 2005 בפברואר 1220 שנים מחבר את כל המחשב!אני רואה אותו אבל לא יכול להכנס אליו הוא כותב לי שאין לי גישה אליו.
פורסם 2005 בפברואר 1320 שנים ביטלת או הסרת?בהרבה מיקרים ניטרול של הפיירוול (כפתור ימני על האייקון וexit) בד"כ לא עוזר. רק הסרה של הפיירוול עוזרת.ניסית גם את זה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.