פורסם 2005 בפברואר 920 שנים יש לי אלקטל החדש שהפכתי לראוטר ויש לי האב.אני רואה את המחשב השני אבל הוא לא נותן לי גישה אליו, בשני המחשבים יש אקספי עם sp2 על אותו workgroup ומופעל פירוול בשנים?מה צריך לעשות כדי להפעיל את שיתוף הקבצים?תודה לעונים.
פורסם 2005 בפברואר 920 שנים ת'יודעגם לי היתה את אותה הבעיהיצרתי משתמש + סיסמה חדשה זהה לשני המחשביםנכנסתי במשתמש הזהופתאום זה עבד,כאשר יצאתי מהמשתמש הזה, זה לא עבד
פורסם 2005 בפברואר 1020 שנים האמת שכתבו לך את הפתרון פחות או יותרהבעיה היא בד"כ במשתמשיםצריך לאפס את הסיסמאת אורח על המחשבים או ליצור משתמשים זהים בשניהם
פורסם 2005 בפברואר 1020 שנים מחבר אני לא יכול ליצור משתמש חדש!אני צריך להשתמש במשתמש שלי, ואין לי סיסמה בו, האם סיסמה תעזור?איך אפשר לפתור את הבעיה בלי ליצמור שום משתמש חדש אלא להשתמש במשתמש שלי?
פורסם 2005 בפברואר 1020 שנים זה לא משנה אם אתה יוצר משתמש חדש או לא, פשוט שיהיו את אותם השמות משתמשים בשני המחשבים, או לאפס את הסיסמאת אורח (זה עוזר לפעמים)
פורסם 2005 בפברואר 1020 שנים מחבר 1. לפי מה שאני הבנתי אסור שיהיו שני שמות זהים ברשת כי תהיה התנגשות!2. איך אני מאפס סיסמה באורח אם אין לי אורח ואין לי סיסמה?
פורסם 2005 בפברואר 1020 שנים אסור שיהיה IP זהה, זה לא קשור למשתמשיםבשביל למצוא את הguest אולי תצטרך ללכת להפעלה -> lusrmgr.msc
פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים מחבר רגע אם אני מתחבר כGuest אז בעצם אני לא צריך לשנות את השם שלו כי הוא זהה בשני המחשבים לא?
פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים בעקרון כן, אבל לguest יש גישה מאוד מוגבלת לקבצים, אז יהיו כל מיני דברים שבכלל לא תוכל לגשת אליהם
פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים מחבר יש שלושה שמות:computer namecomputer descriptionaccount nameאת שלושתם שיניתי וזה לא פועל!!!הבעיה התחילה אחרי שהתקנתי את sp2 ומאז לא יכולים להתחבר אלי ואני גם לא יכול להתחבר למחשבים שיש להם sp2!מה הפתרון?תודה לעונים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.