עבור לתוכן

עדכון שמועות לגבי Diablo III: The Search for Deckard Cain (עמ' 3).

Featured Replies

פורסם

:ylsuper: :ylsuper:

:yelclap:

blizzard are gods!

gaming gods

אין עליהם !

אבל גם אם הם עובדים על דאיבלו 3

זה יקח הרבההההה זמן ... שנה שנתיים לפחות.

• תגובות 31
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עדיף מאוחר מלעולם לא

פורסם

אפילו אם הם לא מתכננים דיאבלו 3, אז לפי ההודעה שהם פירסמו הם

רוצים אנשים עם ניסיון בבניית RPG שיעבדו עם מי שפיתח את דיאבלו,

אז כנראה שהם מתכננים עוד משחק RPG, שאומנם לא חייב להיות דיאבלו

אבל כנראה יהיה בעל סגנון דומה, ולכן כנראה יספק את רוב מעריצי דיאבלו

לדעתי עדיף בכל מקרה לעשות משחק חדש, אפילו שיהיה סגנון דומה לדיאבלו,

כי לי אישית נמאס מכל החברות שממחזרות משחקים כמו גרביים (*אהם* משחקי ספורט שיוצאים כל שנה [למה?! למה?!!?] *אהם* בעיקר...)

פורסם

שישפרו את הגרפיקה ביסודיות, ושלא יהיה תשלום חודשי, ואז זה יהייה נחמד.

פורסם
  • מחבר

ה RUMOR CONTROL שלי יותר אמין ויותר מהיר מ GAMESPOT :) :) לא שהם חידשו משהו...

בכל מקרה, לא נראה לי שיהיה תשלום חודשי, שהרי בשביל זה יש WOW... זה כנראה יהיה האלטרנטיבה... לגבי המנוע הגרפי, אני סומך עליהם שכרגיל לא יעשו STATE OF THE ART כמו משחקים אחרים, אלה פשוט יעשו משחקיות טובה.. המנוע של WOW רץ על המחשב הענתיקה שלי ב FULL SETTINGS בלי לגמגם, ונראה די טוב (אם כי לא הכי חדש), וזה מספיק...

שנה-שנתיים זה אופטימיות טובה... מאז STARCRAFT נראה לי כל משחק לקח יותר משלוש שנים פיתוח, לא ?

פורסם

שנתיים וחצי-שלוש אם הם יעמדו בלוח זמנים, עד ארבע שנים אם הם יקחו את הזמן שלהם

פורסם
  • מחבר

תשנה את הלינק, הוא לא נכון... הוא מפנה לאתר אחר >:(

וגם אז מה ? יש את המחליף של RIO KARMA לקניה כבר בכמה אתרים כבר איזה שנה (חבל שהוא עוד לא יצא)

פורסם

חח מה קיוות לראות? תמונות סודיות? המשחק רישמית אפילו לא בפיתוח...

אני חושב שסטארקראפט 2 יותר קרוב ליציאה מדאיבלו 3...

פורסם
  • מחבר

לא בטוח.. נכון שהחברה אוהבת לשמור על סודיות, אבל הם עובדים עכשיו של ה STARCRAFT GHOST ושאלו אותם מה עם SC2 הם אמרו שאולי בעתיד הם יבקרו בעולם הזה שוב... ככה שלך תדע...

פורסם

שוב, בליזרד לא עובדת על גוסט, היא רק המפיצה (לא משנה כמה הפיקוח צמוד, פיזית הם לא המפתחים)

הם מחפשים גם תכנת מנוע חדש ככה שמשחק חדש מתבשל שמה, ומכיוון שהם הכריזו שהעולם של וורקקראפט ימשך רק דרך WOW זה או סטארקראפט או עולם חדש

פורסם
  • מחבר

הרבה אמרו את זה, לא ראיתי ציטוט מדיוק לזה שבטוח שלא יהיה WARCRAFT 4 RTS רגיל....

בכל מקרה

http://www.blizzard.com/ghost/faq.shtml

Q: Will there be a StarCraft II? When?

A: Although we have not made any announcements and do not have a development or release timeline, we do fully intend to revisit the world of StarCraft on PC at some point in the future.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

נראה קצת נדוש וקצת מזויף... במיוחד בשל העובדה שזה פורסם באחד באפריל. (תסתכל בסוף הכתבה)

וגם המשפט הזה נשמע די נדוש - Cains face suddenly distorted into a terrifying grin. Excellent! he said With those three fools removed and the worldstone broken, nothing can stand in my way!

פורסם
  • מחבר

נראה קצת נדוש וקצת מזויף... במיוחד בשל העובדה שזה פורסם באחד באפריל. (תסתכל בסוף הכתבה)

וגם המשפט הזה נשמע די נדוש - Cains face suddenly distorted into a terrifying grin. Excellent! he said With those three fools removed and the worldstone broken, nothing can stand in my way!

בהחלט יתכן :smile1: העיקר שלאנשים יש תעסוקה........

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים