עבור לתוכן

עדכון שמועות לגבי Diablo III: The Search for Deckard Cain (עמ' 3).

Featured Replies

פורסם

http://www.blizzard.com/jobopp/bn-lead-game-designer.shtml

Blizzard North is looking for an experienced Game Designer to help lead the team that designed Diablo and Diablo II. The ideal candidate would be a talented and motivated individual with great design instincts and strong leadership skills.

כפי הנראה, הם מתכוננים לבנות משחק חדש שמבוסס על סגנון DIABLO הקודמים, אולי DIABLO 3 ? כזכור לפני כשנה, המפתחים הראשים של DIABLO עזבו את חברת BLIZZARD לפתחית חברה עצמאית...

• תגובות 31
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נחכה ונראה

אבל ראיתי לפני כמה חודשים של דיאבלו 3 אני לא יודע כמה זה אמיתי אבל בכל זאת

פורסם

לא הבנת, בליזרד נורת', החטיבה שהוציאה את דיאבלו 1 ו2, מחפשת ראש צוות חדש אחרי שהקודם פרש

זה אומר שהם עובדים על משחק חדש, זה לא אומר שזה דיאבלו 3...

פורסם

בליזארד נורת' הם חברה נפרדת שהתאחדה עם בליזארד בגלל שהם היו היחידים שהיו מוכנים להפיץ את דיאבלו והם מעולם לא פיתחו שום דבר חוץ מזה אז זה ניחוש דיי הגיוני שזה דיאבלו 3 למרות שאי אפשר לדעת

פורסם
  • מחבר

אמרתי אולי דבר ראשון... ברור שלא יודעים מה זה, אבל החטיבה הזו מתמחה ב DIABLO וגם רשום בבקשת עבודה, שהם מחפשים אנשים שיובילו את הצוות שעבד על DIABLO, אז יש סיכוי סביר שזה DIABLO 3, או שזה משחק בסגנון דומה רק בעולם אחר (פחות הגיוני), בכל מקרה, זה BLIZZARD ככה שזה בטוח יהיה טוב :)

פורסם

דיי מה DIABLO כבר נמאס... מה כבר אפשר להוסיף ?

פורסם

לא יודע מה אפשר להוסיף, אבל אני סומך על בליזרד שתוסיף את זה!

פורסם
  • מחבר

תמיד אפשר, למרות שאני מעדיף כמובן איזה STARCRAFT II במקום :)

פורסם

i dont like games like that  :nixweiss:

פורסם

להה דיאבלו לא נמאס.... דיאבלו זה בסט!!!!!

וגם BLIZZARD הם שולטים... אני בטוח שזה יהיה משחק אדיר...

בכל מקרה גם אם יצא StarCraft 2 אני לא יתנגד...

גם הוא ענק!!!! :yelclap:

פורסם

i dont like games like that :nixweiss:

אז למה אתה מגיב בכלל?

דיאבלו 3?! :o :o :o טוב למרות שלא בטוח אני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד ו, מאוד מקווה שכן ושהם יוציאו את זה במהרה....

פורסם

אני גם מקווה מאוד שיתחילו לפתח אותו , משחק ענק.

למרות שהציפיות שבאמת יפתחו את דיאבלו 3 הם נמוכות.

פורסם
  • מחבר

אז למה אתה מגיב בכלל?

דיאבלו 3?! :o :o :o טוב למרות שלא בטוח אני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד ו, מאוד מקווה שכן ושהם יוציאו את זה במהרה....

דבר ראשון אני לא רואה סיבה טובה למה לא... יש WARCRAFT 3, למה לא DIABLO 3 ?

וגם לגבי זמן פיתוח.. WARCRAFT 3 לקח 5 שנים לפתח :) WOW גם לקח לא מעט זמן.. BLIZZARD לוקחים את הזמן שלהם, כמו VALVE, הם יכולים :)

פורסם

פיייי דיאבלו 2..

זה המשחק היחיד שהשאיר לי רושם ממושך עד עכשיו, משחק כל כך ענק, שכל חצי שנה אני משיג אותו ומשחק שוב..אין פשוט משחק מושלם, מאוד מקווה ל3...

אבל איפה, עד שיוציאו אותו אני כבר יזדקן.

פורסם

עדכון: gamespot פירסמה בrumor control שלהם את הכתבה הבאה:

RUMOR #5: Blizzard is hiring developers for Diablo III.

Source: A job listing on Blizzard's Web site.

The official story: "We can't comment. Sorry!"--A nice-but-reticent Blizzard rep.

What we heard: While many people consider the hack-and-slash-happy World of Warcraft to be Diablo's spiritual successor, that hasn't stopped rumors about an outright sequel from circulating. That speculation spiked this week when Blizzard posted a job listing for "an experienced Game Designer to help lead the team that designed Diablo and Diablo II." Besides the requisite experience, Blizzard would like said designer to have "Experience working on RPG titles." Given that description, the Diablo III theory would seem like a logical conclusion, even though Blizzard won't even acknowledge the game's existence. But given the Diablo series' legendary status, development of a new installment would seem to be an inevitability, if not already an open secret.

Bogus or not bogus?: Probably not bogus.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים