פורסם 2005 בפברואר 920 שנים היי לכם.עשו לי לא ממזמן רשת בבית בין כמה מחשבים עם ראוטרומאז שהתקינו אותה כל תוכנות השיתוף (קאזה, סולסיק, אימיול)לא מאפשרות לי להוריד דברים יותר, בקאזה זה כותב לי שאין מספקים סורסזבסולסיק זה מתחבר למשתמשים אחרי שעות ואם זה מוריד אז המהירות הכי גבוהה היא בערך 0.9 בייטוהאימיול יותר איטי מאיך שהוא היה ליפני זה (אם זה אפשרי)ניסיתי לבטל את הפיירוול שיש בסרביס פאק2 עם הווינדוס אבל זה לא עזר וזה גם לא השפיע לפני אז לא נראה לי שזה קשור.התקשרתי לטכנאי שהתקין לי את הרשת והוא אמר שהוא לא מתמצא בתוכנות שיתוף אבל הוא יודע שהיום הרבה אנשים משתמשים בראוטר וכנראה אני לא היחיד שנתקל בבעיה ככה שללכת לשאול בפורומים שקשורים לנושא, אז.. עזרה..?
פורסם 2005 בפברואר 920 שנים אם הוא לא מסוגל לעזור לך בדברים כאלה, למה שילמת לו?עכשיו לתכלס -התחל -> הפעלה -> cmd -> ?ipconfigקח את הdefault gateway ותכניס את הכתובת שלו בדפדפן שלך
פורסם 2005 בפברואר 920 שנים אם הוא לא מסוגל לעזור לך בדברים כאלה, למה שילמת לו?עכשיו לתכלס -התחל -> הפעלה -> cmd -> ipconfigקח את הdefault gateway ותכניס את הכתובת שלו בדפדפן שלךואז תפתח את הPORTS שהתוכנות האלה משתמשות בהם
פורסם 2005 בפברואר 920 שנים מצלם את הממשק הגדרות של הנתב (זה שנתתי לך הוראות איך להיכנס אליו) ואנחנו נגיד לך לאן ללכת
פורסם 2005 בפברואר 920 שנים שלוםגם אני סובל מאותה בעיה, השבוע עשו אצלנו בבית רשת דרך מודם אלקטל פרוץ ומאז אני לא מצליח להוריד כלום דרך ה-BT,יש לי WIN XP SP 2, הוספתי שם את התוכנה לרשימה של היוצאים מן הכלל, פתחתי את הפורטים דרך הדפדפן (6881-6999 tcp) וגם בפיירוול של האנטיוירוס לתוכנה יש חופש פעולה מלא, אבל זה עדיין לא עוזר והמהירויות הורדה על הפנים.אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי כי ממש אין לי מושג מה כבר עוד אפשר לעשות...
פורסם 2005 בפברואר 920 שנים מחבר מצלם את הממשק הגדרות של הנתב (זה שנתתי לך הוראות איך להיכנס אליו) ואנחנו נגיד לך לאן ללכתאתה מתכוון לחלון דוס הזה עם כל הכתובות?
פורסם 2005 בפברואר 1020 שנים לא, אני מתכוון לזהקח את הdefault gateway ותכניס את הכתובת שלו בדפדפן שלך
פורסם 2005 בפברואר 1020 שנים מחבר אוקיי זה מביא אותי לאתר בשם EDIMAX - Wireless Routerויש שם תפריט עם הדברים הבאיםQuick SetupGeneral SetupStatus InformationToolsו..זהו
פורסם 2005 בפברואר 1020 שנים אנשים מישהו יכול לעזור לי ? :s05: אני כבר ממש מיואש מכל הסיפור הזה, כבר שבוע וחצי אני משחק פה עם הפורטים ועדיין זה לא עובד
פורסם 2005 בפברואר 1020 שנים למה אתה גונב את הת'רד? תפתח אחד משלךותריץ חיפוש, יש פה איזה מיליון ת'רדים על האלקטל
פורסם 2005 בפברואר 1020 שנים לפני שרשמתי את ההודעה הראשונה שלי עשיתי חיפוש בפורום על המודם הזה ועל הבעיה הספיציפית שלי, ניסיתי לפעול לפי מה שהיה כתוב בחלק ממה שמצאתי אבל זה עדיין לא פתר לי את הבעיה. כמו שאמרת הפורום באמת מפוצץ בתר'דים על הנושא הזה לכן לא רציתי לפתוח עוד אחד וסתם להציף אותו, ובגלל זה העדפתי להגיב בנושא דומה שכבר פתוח.אם מפרסם התר'ד מרגיש שגנבתי לו את התר'ד ושאני מסיח את תשומת הלב ממנו, אז סליחה
פורסם 2005 בפברואר 1020 שנים תראה, יכול להיות שמשהו על המחשב שלך מהווה את הבעיהיכול להיות גם שלא פתחת פורטים כמו שצריךבכל מקרה, זה לא המקום, כי זה רק יפריע לעזור לפותח הת'רד
פורסם 2005 בפברואר 1120 שנים מחבר אוקייניסיתי משהו אחרהלכתי לפיירוול של הסרביס פאק, ומצאתי שם רשימה של כל התוכנות שהוא חוסם, אישרתי לו להפעיל את כל התוכנות שיתוף שלי או כל מה שרציתי.. וזה פתר את הבעיה (*מרגיש מטומטם*)בכל מקרה, תודה לעוזרים!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.