עבור לתוכן

שאלות על WORLD OF WARCRAFT

Featured Replies

פורסם

איך הפינג בשרתים האירופיים/אמריקנים של WOW?

יש אפשרות לשחק בצורה טובה?

מתוכנן שרת בישראל?

תודה

פורסם

הפינג בשרתים הארופאיים, והאמריקאים זהה, בשביל בכל מקרה, בארופאיים אפילו היה לי גבוהה יותר, לשרתים האמריקאיים אתה דיי לבד על ההאבים, אירופה מפוצצת.

כן יש אפשרות לשחק בצורה טובה

לא יהיה שרת ישראלי, או middle east.

פורסם

אני שחקתי רק ב BETA הארופאי, על שרת אחד בלבד (כי אי אפשר להעביר את הדמויות שרתים),והיה לי LATENCY של 250MS ממוצע (שזה סביר), לפעמים זה עלה ל 300 ומעלה שהתחיל לעצבן, אבל בפועל זה לא משחק יריות, ההשפעה פה של ה LATENCY פחותה בהרבה..

פורסם

באמריקאית יש לי פינג פחות מ200 באזורים היותר נידחים, באזורים הממוצעים 200-250, בIF 300-250 עם לאגים עצבניים לפעמים, לא לאג פשוט המשחק נתקע כל המידע שהוא מקבל בזמן אחד פשוט תוקע אותו לשניה או שניים, אבל זה רק בIF בגלל הAH 8)

פורסם

יש אפשרות לנסות את המשחק הזה לפני שקונים?

פורסם

היתה את ה BETA...

חוץ מזה, אם חבר שלך קונה את ה COLLECTORS EDITION הוא יכול להזמין חבר ל 10 יום חינם או משהו כזה...

מעבר לכך, לא.

פורסם

מקבלים איזה חודש חודשיים חינם כשקונים את המשחק?

פורסם

כשאתה קונה יש לך חודש ראשון חינם.

פורסם

לפי הזכור לי מקבלים חודשיים...

פורסם

כמה טוב שלא צריך להסתמך על זכרון ולהזיז את התחת ולבדוק....

http://www.wow-europe.com/en/

At the end of the one-month free subscription period, which is included with the retail version of the game, players will be able to continue playing using a variety of payment methods.

פורסם

הלאגים במשחק כמעט ולא קשורים לפינגים אני יכול לשחק עם 500 פינג בכיף .

ישנם מצבים שיש לאגים , כמו כשאתה נמצא בעיר ראשית בשעה עמוסה או כשאתה טס ממקום למקום (צריך הרבה ram בשביל המשחק הזה) או שיש בעיות בשרת.

כמו כן אני ממליץ לשחק בסרבר ארופאי שהעומס עליו הוא בינוני.

דרך אגב אני חושב שהגרסה לאספנים ממש שוה יש לה מלא תוספות מגניבות נראה לי שווה את הכסף.

פורסם

אתם יודעים על חנות בארץ שתמכור את גרסת האספנים או שאין ברירה אלא להזמין מחול?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים