פורסם 2002 ביוני 2823 שנים מי שפה משחק כבר את הקמפיין של האורקיםבבקשה יעזור לי במסך 3 של האורקיםזה בלתי אפשרי!
פורסם 2002 ביוני 2823 שנים מחבר זה המסך שאתה בול מגלה את החבר שלך הזה (שחכתי את שמו)וצריך להגיע למעבדת הגובלינים וגם להרוג את כול בני האדםאבל כל פעם שאני הורס בסיס שלהם הם עושים לי וואחד התקפה על הבסיס שלי ואני מת
פורסם 2002 ביוני 2823 שנים אה! מסך באמת לא נעים, הכי קשה שעשיתי עד כה.בהתחלה הרסתי 2 בסיסים שלהם ואז שהצבא שלי התקדם לעבר השלישי, האחרים הרסו לי את הבסיס.אז התחלתי מההתחלה, עשיתי צבא נאה, גמרתי את הכחולים, ואז מייד עליתי למעלה (יש שם עוד כמה עניינים). אל תשכח להגן על הבסיס גם.
פורסם 2002 ביולי 223 שנים זה שטויות!במשימה האחרונה(שסיימתי אותה דרך-אגב) אתה צריך לשרוד 45 דקות הUnDead וArchimonde שהם מקבלים את כל השיפורים מההתחלה ,בסיס שלם ו5 גיבורים רמה 10.תשחקו בScenario מCustom Game יש מפה סטייל דיאבלו .
פורסם 2002 ביולי 223 שנים מחבר אההתודה הצלחתי לעבורבסוף התחלתי מחדש ומהר זיינתי את כל בני האדםעכשיו אני במסך שאני מגיע לאורקל
פורסם 2002 ביולי 323 שנים מחבר סתם כדי לעדכן אני עכשיו במסך שצריך לשאוב עם האבן את הנשמה של גרום הלסגרם
פורסם 2002 ביולי 423 שנים מחבר אני יודע כבר סיימתי אותה....היא קלללההההההה 8)עכשיו אני עם הנייט אלף במשימה שצריך להעיר את הדרואיד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.