עבור לתוכן

לתור מוטור - התחרות

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

פשש, יפה :) מעניין איך HWZONE במקום הזה.. אולי לאחרים יש PR0 בגלל ספאם :)

• תגובות 50
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה דיי ברור שהמקומות הראשונים זה בתשלום.

איך בכלל HWZONE הגיעו לדף 9, אין שום קישור לדף של ה לתור מוטור, חוץ מפה בתארד הזה ובחדשות...

בכל מקרה לא אכפת לי איזה מקום, התמונה עם הארנב והשועל פשוט שולטת ;D

פורסם
  • מחבר

זה דיי ברור שהמקומות הראשונים זה בתשלום.

איך בכלל HWZONE הגיעו לדף 9, אין שום קישור לדף של ה לתור מוטור, חוץ מפה בתארד הזה ובחדשות...

מה זה בתשלום ? למי ? זה בסה"כ חברות SEO בארץ שרוצות להראות שהם הכי טובות.. קוראים לזה פרסום עצמי....

יתכן וכל אלו שמופיעים אחרי HWZONE השתמשתו בשיטות פסולות, ו GOOGLE אוטומטי נתן להם PR0 (שזה הדירוג הכי נמוך, מעיין הורדת ערך זמנית)....

מה גם אם תסתכל בחתימה שלי, הוספתי לינק לזה.. ככה ש GOOGLE סורק את כל מאגר הפורומים, אז הוא מופנה מכל הודעה שלי ללינק הזה (למרות שאני לא יודע כמה השפעה יש לזה, כי זה הפניה מהאתר לאתר עצמו)......

פורסם

זה בכלל ערנב וזאב.... :smile1:

פורסם

...

מה גם אם תסתכל בחתימה שלי, הוספתי לינק לזה.. ככה ש GOOGLE סורק את כל מאגר הפורומים, אז הוא מופנה מכל הודעה שלי ללינק הזה (למרות שאני לא יודע כמה השפעה יש לזה, כי זה הפניה מהאתר לאתר עצמו)......

איך גוגל סורק את הפורומים ואי אפשר לעשות חיפוש בםורומים בגוגל?
פורסם
  • מחבר

איך גוגל סורק את הפורומים ואי אפשר לעשות חיפוש בםורומים בגוגל?

http://www.google.com/search?q=site%3Ahwzone.co.il+6600&sourceid=mozilla-search&start=0&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox&rls=org.mozilla:en-US:unofficial

הנה חיפוש ל 6600 באתר... גוגל סורק רק עמודים שאפשר להגיע להם ממקומות אחרים, לא נראה לי שהוא סורק את כל הפוסטים... מה גם כשחיפתי איזה עמודים מפנים ללותר מוטור לא ראיתי (חיפוש LINK:) אף אתר...

קיצר, נחכה כמה ימים נראה מה המצב :)

פורסם

צריך להקים אתרי בת שיפנו לפה עם לתור מוטור

פורסם
  • מחבר

מי שרוצה בגדול לקרוא על הפטנט שגוגל עשתה בשביל מיון האתרים,מוזמן:

http://en.wikipedia.org/wiki/PageRank

פורסם

איך בכלל אני מפרסם אתר שבניתי?

(לא קשור ללתור מטור)

אני רוצה שהאתר שלי יופיע במקום הראשון :)

זה בעצם אתר אישי, כלומר עליי, ככה שלא אמורות להיות תוצאות אחרות שעונות במדוייק על המילות חיפוש..

אז איך אני עושה את זה?

פורסם

תירשם להרבה פורומים, ותרשום את זה בחתימה שלך(את הקישור לאתר).

ד.א. אתם יודעים שאם אתה מחפשים את הגלריה שלכם מתוך הגלריות אתם מקבלים המון תוצאות(שהרבה חוזרות על עצמן).

פורסם
  • מחבר

חחחחח

התחרות שם מתחממת, האתר שהיה מקום ראשון הועף למקום החמישי :) (אתר ה4 קירות...).

פורסם
  • מחבר

אולי עדיף להוריד את ההפניות מה COPYRIGHT וכו' ?

פורסם

אוקיי, הגענו לעמוד ה-16...

מה שאומר - שאצל גוגל, אם לא מקשרים אלייך מאתרים אחרים - אתה לא קיים...

ולא, אל תתחילו להציע לי לעשות "החלפות קישורים" עם אתרים אחרים. כזכור, זאת מעולם לא היתה המטרה. המטרה היתה לראות לאיזה מקום יגיע עמוד נידח באתר שבקושי יש קישורים אליו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים