עבור לתוכן

מקלדת & עכבר אלחוטי אופטי עזרה

Featured Replies

פורסם

טוב חברים אז אני צריך עזרה, איזה סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים אופטיים כדאי לקנות ?

יש רק תנאי חשוב שהוא מעגן לטעינת העכבר

ושלא יהיה יקר מידי, בתודה מראש.

פורסם

כמה זה לא יקר מדי :nixweiss:

פורסם

יש את הLX 700 של לוג'יטק סט מקלדת ועכבר אלחוטיים, בערך 700 ש"ח (דיי יקר), כולל מעגן לטעינת העכבר.

פורסם

אני מקווה שהתכוונת לעכבר אופטי..ופועלים על תדרי רדיו..

http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7348605&type=2&product=1&=

מקלדת+עכבר+מעגן + מכונת תספורת מתנה + 5 שנים אחריות + משלוח עד הבית

200 ש"ח (וזה לא פרסום סמוי) חחח סתם..

היה לי את הסט הזה די מצויין חייב להגיד... למרות שהמחיר ממש קטן, ונראה מוצר זול ולא אמין, אבל הופתעתי לטובה ודווקא די אחלה הייתי מרוצה ממנו..

ויש גם את זה

http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7599042&type=2&product=1&=

יש לי את שני הסטים בבית.. זה שעולה 200 עכשיו עבר למחשב של אחותי הקטנה, וזה עומד אצלי..

הסט הזה עולה 300 כולל משלוח..אממ הבדל גדול אין, העכבר בול אותו הדבר, אבל המקלדת שונה, יש בצד גלגלת ושני כפתורים שלא כל כך שימושיים..

מה שכן יש קצת יותר כפתורי מולטימדיה, שגם לא הכי שימושי, אבל מה שכן שימושי במקלדת פה זה ההעיגול ששולט על הווליום של המחשב, מאוד נוח, מסתובב ללא הגבלה, ומשתיק בלחיצה עליו..

הייתי חוסך 100 והולך על הסט הראשון כי באמת ההבדל לא גדול, העכבר בשני הסטים אותו אחד, וחייב להגיד שבינתיים לא אכזב אותי.

מצטער על החפירה:)

פורסם
  • מחבר

באמת באתי להגיד שזה באיזור ה 200 שקל :)

אז ה אל אקס יקר מידי ;D

אם למישהו יש עוד הצעות אני פתוח לשמוע.

mb74ever

גלגל ווליום באמת שימושי ... אבל בסט הראשון יש 2 כפתורים פלוס מינוס לווליום ובצד ימין להם יש השתק..גם טוב.

מבחינת הביצועים של העכבר היית מרוצה ? היה מצב שהוא היה מתחיל לזייף בביצועים בגלל שלא היה טעון ?

פורסם

לזייף, לא, לפחות לא עכשיו, עם הסט הביאו לי גם שתי סוללות נטענות לעכבר, הסוללות לא נגמרות כל כך מהר, אני יושב יחסית הרבה זמן על המחשב והעכבר בינתיים אינו אכזב אותי אפילו לא פעם אחת, אפילו להפך, אני ראיתי סרט מהמחשב בסלון והמרחק הוא כ5 מטרים ובאמצע היה קיר, היה מיקום שהצלחתי עדיין לשלוט עם העכבר.

ולגבי כמה זמן מספיקות הסוללות...אני חושב שלא תוכל לנצל אותן עד כדי כך שיגמרו לך בשעת עבודה, ניסיתי 3 ימים לא לשים אותם על המעמד להטענה, והעכבר עדיין תפקד כמו שצריך.. יותר מ3 ימים ללא הטענה עדיין לא ניסיתי..

בכל מקרה אני לא חושב שסוללות תהיה הבעיה שלך בסט הזה... הסוללות הנטענות מספיקות לעכבר(ואם תצטרך תוכל לקנות חזקות יותר, למרות של נראה לי)

ובמקלדת שמתי שתי סוללות של שתי שקל, וכבר שבועיים שהמקלדת על הסוללות האלה.

פורסם
  • מחבר

mb74ever

תודה רבה על התגובות ההעזרה :xyxthumbs:

תמשיך לתרום.

פורסם

זה לא פעם ראשונה שאני אומר את זה אבל זה רק אני או שיש בין המקלדות האלה יותר מדיי דימיון?

sansunnewconbop-big.jpg

2202.jpg

לסט הזה קוראים Logitech Cordless Desktop MX including MX700 Mouse Kit ומחירו 750 שח.

פורסם

חחח כה חיקוי לא רע בכלל!!

וגם העכבר שלי, נראה כמו חיקוי של MX510..

כמעט אותה צורה.

פורסם
  • מחבר

כחח כן זה חיקויים נחמדים.

יש גם את הגרסא היותר מתקדמת של החיקוי שעולה 300 שקל עוד 100 בשביל לקבל

גלגלת בווליום שלוחצים עלייה הווליום משתתק :D

פורסם

לך להומסנטר הקרוב לביתך יש שם מקלדת + עכבר אלחוטי שחורים ב-150 שקל.

פורסם

בסט ההוא אין מעגן לעכבר..

והוא נראה בכלל לא אמין, אפילו לא יכלו לשים עליו שם או משהו חחח..והוא נראה פשוט רצח..

אצלנו במחסני מזון מוכרים את הסט הזה ב95 שקל.

פורסם

אם אתה סתם מחפש מקלדת רגילה ועכבר פשוט אז אני יודע שיש כאלה של לוגיטק שעולים בסביבות ה200 שקלים.

אני אישית חושב שעכבר ומקלדת אופטים הם פשוט ביזבוז זמן.

אני יכול להבין למה אנשים מחפשים עכבר אופטי בגלל החוט המשתלשל על השולחן,אבל המקלדת היא קבועה,למה אני צריך אותה אלחוטית?

אני בכלל מחבר את עכבר הUSB שלי למפצל הUSB שלי במקלדת,וכך רק חוט אחד מגיע עד למארז ויש לי חופש תנועה גדול.

חוץ מזה שהאלחוטים צורכים בטריות,יש להם זמן תגובה איטי יותר ברוב המקרים והם עולים יותר.

עכבר עם נקודת עגינה זה טוב כי לא צריך לקנות בטריות,אבל אם אין לך כזה שתי בטריות פשוטות עולות לפעמים עד עשרה שקלים.

אני תמיד ממליץ על מקלדת מפוצלת (250 שקלים),עכבר אופטי טוב אך לא יקר (120 שקלים) ,פד טוב (70 שקלים) ,אמנם כל העסק די יקר,אבל תוכל לשמור אותו לאורך שנים רבות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים