עבור לתוכן

סיפור חיים-אני וגם omer 8

Featured Replies

פורסם

הכל התחיל עוד בימים העליזים של pcpro כאשר בוריס וכולם היו, אז אני עוד בקושי נכנסתי אבל omer 8 וido 9 שרצו שם לרוב, ואז הפורומים הדרדרו ועברנו לכאן (חוץ מido שפשוט לא הצליח לעשות את המעבר יצא בכלל מהקהילות) אז עומר התחיל לזבל לכולם את השכל על המחשב ואני לכולם על שיר...

בקיצור, בסופו של דבר עומר קנה את המחשב, אבל מה, יש לו בעיות שמע (כנראה הaudiogy) וגם אין לו אפשרות לעשות oc, למרות שהוא קנה mushkin וabit רק בשביל זה...

אחרי שהוא קנה את המחשב פשוט נמאס לו.. אז הוא יצא מהקהילות, האתר עדיין עמוד הבית שלו אבל הוא כבר לא משוטט לו בנבחי הקהילות.

לגבי...

היה את כל הסיפור עם שיר , ממנו אפשר להגיעה למסקנה אחת

לא כל מה שרוצים מקבלים, בטח ובטח אם מה שאתה רוצה זה נשים שיש להן משהו לאנשים שגדולים מהם בכמה שנים. :nono:

בקיצור היה את האתר והיה מאוד נחמד, אבל אחרי זה כולכם עליתם לי על העצבים, ולא היה יום שלא העלתי פוסט ואיזה jackass או מישהו שכחו להרוס אותו עם איזה הערה מטומטמת...

אני יצאתי, ולפני חודש בערך החלטתי שדי, רוצים לחזור.

אז טיפין טיפין, בהתחלה הייתי בעיקר בכללי, ועכשיו אני גם במעבדים, משחקים, מודינג וכרטיסי מסך. :D

עכשיו אני בעיקר מטפח את התר'ד סוגיות המושקע שלי (78 עמודים נכון לרגע זה-וזה לא הולך ברגל!) שאני מקווה שיעבור את משחק המילים המקורי יום אחד...

טוב אני נוסע ליומיים אם התנועה (מכבי מעיר ownZ) תשמרו לי יפה על התר'ד.

פורסם

זה נגע לי בלב :'(

;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים