עבור לתוכן

מה דעתכם על המשחק ROME TOTAL WAR?

Featured Replies

פורסם

שלום אני מתלבטת עם לקנות את המשחק ROME TOTAL WAR ...האם זה משחק יפה? מעניין.? והכי חשוב כמה זמן אפשר לשחק בו בלי שיתחיל לשעמם?

ועוד משהו אחד..אפשר המלצות למשחקי אסטרטגיה יפים ,אבל שיהיו חדשים לא הנוסטלגיים...

פורסם

אהלן

אממ אני לא ממש חובב משחקי אסטרטגיה אז אחרי כמה שלבים יצא לי החשק מהמשחק ומחקתי..

אבל חבר שלי ,חובב משחקי אסטרטגיה, נדלק על המשחק ולא הצלחתי להרים אותו מהמחשב כמה ימים אחרי שהוא התקין את המשחק..

פורסם

תלוי עד כמה אתה חובב משחקי אסטרטגיה, אם אתה באמת אוהב משחקי אסטרטגי, תוכל לשחק בסינגל פלייר שלו הרבה מאוד זמן...

וברגע שאתה גומר את הסינגל אתה מקבל כמעט את כל שאר העמים, מה שמאריך עוד יותר את אורך המשחק. (לפני זה אתה יכול להיות רק רומאים, קרטגים ויוונים)

בקשר למולטי - שמעתי שזה רק קרבות בזמן אמתת ללא האלמנט של פיקוח על הערים וכיבוש.

פורסם

אני יחסית אוהב אסטרטגיה אבל אותו מזה לא אהבתי

המלצה שלי לא לקנות ביזבוז כסף!!!

פורסם

שלום אני מתלבטת עם לקנות את המשחק ROME TOTAL WAR ...האם זה משחק יפה? מעניין.? והכי חשוב כמה זמן אפשר לשחק בו בלי שיתחיל לשעמם?

ועוד משהו אחד..אפשר המלצות למשחקי אסטרטגיה יפים ,אבל שיהיו חדשים לא הנוסטלגיים...

"אני מתלבטת" .... את בחורה? או שזו טעות? :) (אני אתייחס בלשון זכר בתגובה)

ככה לגביי ROME TOTAL WAR : תלוי עד כמה אתה אוהב אסטרטגיה- זה לא מהמשחקים הפשוטים (תבנה ארבע בניינים , תבנה הרבה יחידות ושלח אותם לאויב) - אלה אסטרטגיה ממקוצע וקרוב לשלמות- שזה גם החסרון שלו בנוגע לשחקנים וגם היתרון ואני אסביר.

1)זה משחק האסטרטגיה הכי מקיף שנתקלתי בו - פשוט אין שם דבר שתחשוב עליו ולא הביאו במשחק- הרבה פוליטיקה, הרבה ניהול והקרבות הם לא עוד "שלח את כולם להסתער" אלא ממש טקטיים שצריך לתכנן היטב מי יתקוף איפה ומתי.

2)מבחינה גרפית- זה המשחק בעצם שבישר לעולם שצבא כן יכול להראות כמו צבא (ולא כמו ארבע יחידות), וכשעם תוקף עם אחר הוא תוקף באלפים (שרואים על המסך) ולא עם 20 יחידות (כמו שאר משחקי האסטרטגיה). שבניין נראה בגודל שהוא אמור להיות (מקדש יהיה עצום בגודלו יחסים ליחידות) ולא כמו שאר משחקי האסטרטגיה שהחיילים יותר גבוהים מהבניינים...

3)מבחינת האסטרטגיה- המון המון המון תחומים שיש לטפל בהם, לא עוד "תאסוף עצים ואבנים ועל זה תתבסס כל האימפריה שלך" - אלא תככים, פוליטיקה, משפחה, הסכמים בין עמים וכו'...

4)מבחינת אורך חיים- את הקמפיין יקח לך המון המון זמן לסיים (פתאום לכבוש את כל אירופה זה לא כל כך פשוט כמו שנדמה...)- לאחר שתסיים את הקמפיין הארוך מאוד מאוד מאוד- אתה פתאום יכול לשחק עם עמים אחרים ויחידות אחרות (יש משהו כמו 10 עמים בערך כשלכל עם יש את היתרונות והחסרונות שלו, את היחידות המיוחדות לו וכו'..) - מבחינת אורך חיים זה באמ משחק ע-צ-ו-ם....

תקרא ביקורות באתרי משחקים מובילים... אני עוד לא ראיתי ביקורת שהמשחק קיבל פחות מ9....

אבל - אליה וקוץ בה- על כל העושר הזה , העושר הגרפי (בקרבות) - יש תשלום... בהתאם גם המחשב שיסחוב את זה צריך להיות סוס. בשביל לשים הגדרות גרפיות מרשימות- צריך כ.מסך חזק, מעבד חזק, וזכרון... כמובן שאפשר להתפשר על האיכות אבל במקרה של הקרבות כאן זאת התפשרות בלתי נסלחת.

יתרונות:

1) היקף האסטרטגיה- עצום- כל דבר כמעט נשלט- מאוד מאוד מקיף.

2) הקרבות עצמם- משהו מטורף לגמרי- לא נראה דבר כזה על מסכי המחשב (ואני אומר בשיא הרצינות לראות צבא של 4000 פרשים, כשאתה יכול לעשות זום עד הפרצוף של הפרש הבודד... ולראות את הכוח המפלצתי הזה רומס פלוגה של חיילים פשוטים זה משהו שמלים לא יכולות לתאר.

3) אורך חיים- בלתי נדלה כמעט -משהו כמו HEROES בזמנו, שאפילו אם היית מסיים- היית משחק שוב ושוב ושוב...), מה עוד שקיימים מלא אתרים באינטרנט שמציעים כל מיני תוספים למשחק וכלים לעיצוב מחדש של היחידות וכו'..

חסרונות:

1) היקף האסטרטגיה- יש כאלה שלא יאהבו את את רמת הפירוט- כי הם מעדיפים משהו פשוט יותר כמו תן לחטוב עצים וזהו. או בקרבות עצמם שהשיטה של "זרוק את כל היחידות לקרב" כבר לא עובדת- זה הרב הלא אוהבים, שוב- עד כמה אתה באמת אוהב אסטרטגיה - כי כאן זו אסטרטגיה טהורה, שצריך לעשות דברים עם חשיבה.

2) משחק כבד- בגלל שברמה הגרפית שלו הוא עושה משהו שהיה בגדר לא אפשרי עד לא מזמן (אלפי יחידות על המסך) - בהתאם הדרישות מערכת.

3)יש דברים קטנים שמעצבנים- עם כל הפירוט הרב הזה, למה הקרבות הימיים הם רק מוכרעים אוטומטית (אבל זה באמת דבר קטן).

שוב תעשה את השיקולים שלך - עד כמה אתה אוהב אסטרטגיה או שאתה פשוט מעדיףף משחקים יותר פשוטים - אז קח את LORD OF THE RINGS THE BATTLE FOR MIDDLE EARTH.

מי שהתחבר למשחק- חורש עליו בלי הפסקה. , מי שלא התחבר זה כי לא היה לו כוח ללמוד את כל האפשרויות שלו. אני מציע שתוריד את הדמו - תשחק (רק אל תשכח- כשאתה במסך הקרב- לשים רמקולים על ווליום גבוה, להדליק סאב וופר על מקסימום...:)

אני מצרף מס תמונות....

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

המשחקיות מייגעת והמשחק מאוד חוזר על עצמו, גם ברמה הקשה אחרי מספר שלבים לא צריך יותר מידי מחשבה מבחינת הטקטיקה של המשחק, פשוט לא צריך לחדש שום דבר, המחשב לא לומד, ונופל בפח באותם דברים פעם אחר פעם, זה כיף לראות איך צבא של 2000 חיילים שלך, מחסל צבא של 5000 חיילים אחרים תוך זמן קצר, אבל לאחר מספר פעמים זה מתחיל לייגע.

פורסם

משחק מדהים.

לדעתי משחק הסטרטגיה הכי טוב שיש.

חסרון גדול זה שצריך מעבד וכרטיס מסך טובים כדי להפעיל אותו נורמאלי.

פורסם

Rise of Nations®: Thrones and Patriots

מומלץ בחום...

ROME זה גם חביב, אבל דורש יותר מדי השקעה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים