עבור לתוכן

הרשת הביתית עובדת פרט לשיתוף האינטרנט

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

היתה לי רשת ביתית פשוטה בבית, מחשב ראשי שאליו מחובר המודם (עם כרטיס רשת) ומחשב אורח, בשני המחשבים מותקן ווינדוס אקס פי.

הכל ברשת היה עובד, כולל שיתוף האינטרנט, רק שלפתע במחשב האורח נהיתה איזשהי תקלה והאינטרנט בו לא עובד יותר.

ניסיתי הכל, ממש הכל ולא עזר.

הפעלתי במחשב הראשי את הnetwork setup wizard ועובר שלב שלב, בסופו של דבר הוא כותב לי

an error occurred during configuration of the network on this computer

you can configure your network manually, or you can run the wizard again with different settings

וגם כשאני משנה את ההגדרות בצורה ידנית (מגדיר איי פי בכרטיסי הרשת שמחברים את הרשת עצמה) זה עדיין לא עובד.

מחקתי אפילו את שלושת כרטיסי הרשת (שניים במחשב הראשי, ואחד במחשב האורח) והתקנתי אותם מחדש, וזה לא עזר, כי אחרי שאני מתקין אותם ומסדר את הרשת, הרשת עובדת, אפשר להעביר קבצים והכל ואפשר להדפיס, אבל השיתוף של האינטרנט פשוט לא עובד.

מישהו יכול לעזור בבקשה?

פורסם
  • מחבר

הקפצה

בבקשה שמישהו יעזור..אני על סף יאוש..

פורסם

הבעיה הזאת קרתה לי ולחבריי לא מעט..

תנסה לבדוק את כרטיסי הרשת - האם הם מותקנים טוב?

מה עם פיירוול שאולי התקנת?

IP מחולק אוטומטית ללקוח?

תבדוק את זה ותענה בת'ראד.

פורסם
  • מחבר

כן..כרטיסי הרשת מותקנים טוב

פיירוול לא מותקן והפיירוול של ווינדוס מבוטל, גם אין שום תוכנה שעלולה להפריע ברקע.

את האייפי של הלקוח הגדרתי ידנית (192.168.0.2) בעוד במחשב הראשי הוא 192.168.0.1

ניסיתי להתקין ולשחק עם ההגדרות וכאלה, ועכשיו הגעתי למצב שאי אפשר להיכנס מהמחשב האורח לקבצים\תיקיות במחשב הראשי כי הוא כותב שאין גישה...

פורסם

תעביר ל IP אוטומטי  \ או שפשוט תריט את הוויזארד של הרשת וזה ייעשה בשבילך.

פורסם
  • מחבר

עשיתי...עכשיו גם השיתוף קבצים התבטל, וכשאני מנסה להיכנס למחשב הראשי דרך המחשב האורח בmy network places

זה כותב לי - access denied

אבל מהמחשב הראשי אני יכול להיכנס למחשב האורח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים