עבור לתוכן

אסירים עם דם על הידיים

האם לדעתך צריך לשחרר לפלסטינאים אסירים עם דם על הידיים? 983 הצבעות

1. 1. האם לדעתך צריך לשחרר לפלסטינאים אסירים עם דם על הידיים?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

ואגב "הילדים של חורף 73'" בכלל נכתב ב 92 אן 91, ע"י מי שנולד בחורף 73, זה לא כזה שיר ישר כמו שהשתרש.

• תגובות 41
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה לא ממש משנה, משנה הפואנטה. לכולנו הבטיחו שלום כשהיינו קטנים ובנתיים המצב רק מתדרדר. שלום קר עם ירדן ומצריים כמעט ולא עדיף על שום שלום בכלל...

פורסם

לכולם "הבטיחו",

ואחרי כל מלחמה אמרו "זאת תהיה המלחמה האחרונה" / "זאת הייתה המלחמה האחרונה"

לכולם" הבטיחו", גם לסבא שלי, בשנות ה40, בארץ בתקופת הסזון

אמרו תהיה מדינה ויהיה שלום.

לכולם הבטיחו, לכל דור בסיטואציה שלו.

זה יותר כמו כמיהה, ורצון, חזון אחרית הימים שאולי יגיע סוף סוף.

פורסם

:jump:

סלחו לי שאני קופצת לכם באמצע הוויכוח, אבל שחכתם למה משחררים אותם?

נחתם כעת הסכם הפסקת אש, כחלק ממנו אנחנו נותנים מחוות,

למה?

כדי להניב תקווה לעתיד טוב יותר,

אתם חושבים שהממשלה שלנו טיפשה?(את האמת, כן, אבל זה וויכוח אחר...)

אבל הפעם הם בודקים כל מקרה לגופו,

זה לא שחור ולבן,

בודקים כל מקרה ועל פי זה מחלטים את מי משחררים,

אז כן, אולי אם היינו במצב אחר היה אסור לשחרר,

אבל יש איזו הפסקת אש(שאני לא יודעת כמה זמן היא תחזיק)

שנחתמה כעת.

יום טוב.

פורסם

newsflash:

אין הפסקת אש, יש "הפסקת אש".

כשממשיכים לירות ולהפגיז אותנו, זו לא הפסקת אש.

ובכל מקרה, אני חושב שהעברתי את עמדתי לגבי "מחוות" ומתנות אחרות.

פורסם

תיקון לTOPGUN

"הפסקת אש" == הנמכה בעצמת האלימות והדיווחים בתקשורת

האש אף פעם לא הפסיקה.

פורסם

אני בכלל לא תומךל "בהפסקות האש" המטומטמות האלה אירגוני הטרור נהנים מהאוויר שיש להם מתחמשים ומתארגנים ומוציאים פיגוע גדול שמפסיק את ההפסקה וככה נלחמים עד ההפסקה הבאה.

ראינו מה הסכמי אוסלו הביאו "הפסקת אש" ארוכה ואחריה אינתיפדה שעדיין לא נגמרה אירגוני הטרור ניצלו את המצב שהיה והתחמשו וככה הם עושים תמיד.

צריך פשוט לחסל את אירגוני הטרור הפלסטינאים רוצים מדינה שיחסלו את כולם או יאסרו אותם בכלא אמיתי ואז שהם יראו שליטה בשטח יהיה אפשר להמשיך אבל במקום זה אנחנו נותנים להם שטחים חינם ומחבלים חינם באמת מחוות, מחוות שיחזרו אלינו בפצצות בכול המובנים.

הבעיה לדעתי היא שהפלסטינאים כלל לא רוצים מדינה הם רוצים את ישראל ריקה מיהודים אחרי שהם יעזבו את החלומות ויתחילו לקבל את המציאות יהיה אפשר לעשות משהו.

פורסם

זהו, כל הפסקת אש כזאת ו"הודנא" אחרת זה בעצם פסק זמן שנותן לארגוני הטרור לתכנן את המהלך הבא. חשבתי שנלמד את זה. בכל אופן, צרייך להפעיל לחץ על אבו-מאזן ולקוות שהאיומים שלנו יפחידו אותו יותר משל האיראנים או של החמאס והוא יתחיל לעשות את העבודה שלו וישתלט על הארגונים.

פורסם

זהו, כל הפסקת אש כזאת ו"הודנא" אחרת זה בעצם פסק זמן שנותן לארגוני הטרור לתכנן את המהלך הבא. חשבתי שנלמד את זה. בכל אופן, צרייך להפעיל לחץ על אבו-מאזן ולקוות שהאיומים שלנו יפחידו אותו יותר משל האיראנים או של החמאס והוא יתחיל לעשות את העבודה שלו וישתלט על הארגונים.

נראה דווקא שהוא התחיל לעשות את העבודה. נקווה שיצא מכל זה משהו, למרות שאני דיי פסימי בנושא הזה.

פורסם

אז זהו שכמה שהוא עושה ככה הם מתנגדים יותר ואני לא אתפלא אם איראן תתנקש בו בעזרת החיזבללה או החמאס.

פורסם

אז זהו שכמה שהוא עושה ככה הם מתנגדים

מי זה הם? היו מספר ארגונים כבר שנתנו את ההסכמה שלהם לפגישה בשארם כמו החמאס...לא שאני בוטח בהם, אבל נראה שזה הולך בדרך הנכונה (חוץ מהעובדה שהטרור ניצח למרות כל הסיסמאות).

ואני לא אתפלא אם איראן תתנקש בו בעזרת החיזבללה או החמאס.

עד כמה שידוע לי גם החיזבאללה וגם החמאס הסכימו לכבד את הפגישה בשארם, אבל גם אני לא אתפלא אם יהיה נסיון להתנקש בו ככל שההסכם יתגבש.

אני חושב שאנחנו קודם צריכים לדאוג שלא יתנקשו בשרון...

פורסם

חייבים להתנות כל מהלך מדיני בפירוק ארגוני הטרור. נראה לי שאבו מאזן בעצמו מבין את זה. לא יכול להיות שלום לעולם כשיש תמיד פוטנציאל לעוד אינתיפאדה מחומשת.

אני רק מקווה שיש לו מספיק שיניים באמת לבצע את הנדרש.

ואז, אולי, יהיה שלום, או משהו קרוב לזה. שקט, לפחות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים