עבור לתוכן

אסירים עם דם על הידיים

האם לדעתך צריך לשחרר לפלסטינאים אסירים עם דם על הידיים? 983 הצבעות

1. 1. האם לדעתך צריך לשחרר לפלסטינאים אסירים עם דם על הידיים?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם
:D
  • תגובות 41
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

צריך לשחרר,

לשחרר להם מחסנית של M16 לראש

:yelclap:

פורסם

בואו נשחרר גם את סדאם.

פורסם

מצידי שישוחררו כל האסירים הפלשתיניים, אבל כל אלו עם דם על הידיים - בחיים לא!

תארו לכם איך משפחה מרגישה כשרוצח בן המשפחה יוצא לחופשי כשהוא נידון ל-25+ שנות מאסר

פורסם

מה מבחינתך נחשב לאסיר עם דם על הידיים?

מחבל שהיה בדרך לפיגוע ותפסו אותו - אין לו דם על הידיים ?

למהנדס חומרי חבלה שידעה מראש שהחומר יתפוצץ בלב עיר גדולה - אין לו דם על הידיים ?

פורסם

מה מבחינתך נחשב לאסיר עם דם על הידיים?

מחבל שהיה בדרך לפיגוע ותפסו אותו - אין לו דם על הידיים ?

למהנדס חומרי חבלה שידעה מראש שהחומר יתפוצץ בלב עיר גדולה - אין לו דם על הידיים ?

מבחינתי שניהם נחשבים "עם דם על הידיים" אבל יש המון אסירים שהם די סתם אסירים...לא כולם מהנדסים ומחבלים

פורסם

אנשים שחדרו לארץ בשביל לעבוד הייתי משחרר רק בתנאי שיהיה שלום!

אנשים שהיו מעורבים בפעולת טרור מהצד או באופן ישיר מבחינתי הם עם דם על הידיים גם עם הפעולה לא יצאה לפועל(נעצרה), אותם אסור לשחרר בשום אופן.

פורסם

לא צריך... אסור לשחרר אותם!

זה כבר לא קשור לסכסוך או לא, זה קשור לרוצחים, האנשים האלה רוצחים, כמו שאנחנו לא משחררים רוצחים אחרים ככה אסור לשחרר אותם.

פורסם

מבחינתי שניהם נחשבים "עם דם על הידיים" אבל יש המון אסירים שהם די סתם אסירים...לא כולם מהנדסים ומחבלים

שתדע שגם מבחינת המדינה שניהם נחשבים עם דם על הידיים, בתור אחד שמשרת בכלא מגידו שמכיל 1200 עצורים בטחוניים "קלים" בלי דם על הידיים אני יכול לומר שההגדרה היא דיי בעיתית : כלומר, יושב מישהו שריסס רכב צבאי ובנס היה רק נזק ולא נפגעים, או מישהו שהניח מטען והמטען התפוצץ לא בזמן וכו' אלו אנשים שרובם נעצרו לפני שבצעו פיגוע קטלני עם הרוגים או שלא היה להם "מזל" וכמובן יש את המסייעים .

פורסם

מי שיושב כבר 20 שנה לפי דעתי כבר אפשר לשחרר, גם רוצחים יוצאים מהכלא מתישהו... זה לא לעד.

מי שרצח באינתיפאדה הזאת לפי דעתי צריך להיות מועבר לכלא אצל הפלשטינאים, הבעיה היא שאין אצלם דבר כזה, הם פשוט ישחררו אותם ותוך כמה ימים הם כבר עם מדים וAK ביד אז אני נגד לשחרר רוצחים.

פורסם

התקווה בשחרור שלהם תהיה שהם עשו חשבון עם עצמם, בתקופה שהיו במאסר, ובראש סדר העדיפות שלהם עתה נמצאים חיי המשפחה ולא הטרור. שהם למדו להעריך את החופש בזמן שנלקח מהם ויש לי תקווה שהם ינצלו אותו באופן הטוב ביותר, לעצמם ולנו.

פורסם

מי שב4 שנים האחרונות לקח רובה ויריה על אזרחים ורצח משפחות בטח שלא יכול ללמוד לקח וגם אם הוא למד לא מגיע לו להשתחרר.

פורסם

התקווה בשחרור שלהם תהיה שהם עשו חשבון עם עצמם, בתקופה שהיו במאסר, ובראש סדר העדיפות שלהם עתה נמצאים חיי המשפחה ולא הטרור. שהם למדו להעריך את החופש בזמן שנלקח מהם ויש לי תקווה שהם ינצלו אותו באופן הטוב ביותר, לעצמם ולנו.

yeah right,מדברים פה על ערבים שרוצחים על אידיולוגיה של מלחמת קודש נו באמת...חשבון נפש :kopfpatsch:

פורסם

כמו שכבר אמרתי, צריך להתייחס אליהם כרוצחים ותו לא,

לכן אסור לשחרר אותם, זה כבר לא קשור לחילופיי שבויים.

בלי קשר לזה אם הם עשו חשבון נפש או לא.

פורסם

שאלה לי...כמה יפה נפש אפשר להיות?!

הם הרגו בני-אדם על רקע לאומני!!!....במדינת טקסס (אני לא מכיר עוד מדינות בארה"ב :D )

מוציאים להורג על עבירות כאלו וכנראה שבקרוב גם

בקליפורניה.

אז למה שאנחנו נשחרר רוצחים לפני הזמן?

שיגידו תודה שלא תלו אותם!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים