פורסם 2005 בפברואר 720 שנים לאוהבי הז'אנר, לדעתי זה השיא! פשוט חייבים לראות, גם אני חשבתי סתם עוד סרט יפני! דף הבית: http://www.kungfuhustle.com/index_en.php טריילר: http://www.apple.com/trailers/sony/kung_fu_hustle.html
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים מה זה משנה?סינים יפנים...כולם אותו הדבר...באים, עובדים, ואז זורקים אותם...
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים סרט מצחיק שראיתי לא מזמן ביס למרות שהוא יצא מזמןBoat Tripסרט גדול!.שונא סרטים סינים במיוחד שיש להם דיבוב לאנגלית זה יותר גרוע מכול דיבוב לעברית שראיתי בחיים שלי.
פורסם 2005 בפברואר 920 שנים סרט מצויין, ממליץ בחום. סוף סוף משהו איכותי אחרי גלי (צונאמי) הזבל שקיבלנו מהוליווד במשך השנה האחרונה
פורסם 2005 בפברואר 920 שנים מה זה משנה? סינים יפנים...כולם אותו הדבר...באים, עובדים, ואז זורקים אותם... זה הבעייה עם הישראלים הכל אותו דבר אצלהם... זה כמו מה שקרה לפני חודש בנתב"ג שברח להם איזה סיני אחד מהבדיקה הבטחונית אז המאבטחים רצו החוצה לחפש אותו, מצאו תילנדי... והביאו לו מכות
פורסם 2005 בפברואר 920 שנים מה זה משנה? סינים יפנים...כולם אותו הדבר...באים, עובדים, ואז זורקים אותם... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אהבתי את היציאה הזאת
פורסם 2005 בפברואר 920 שנים זה הבעייה עם הישראלים הכל אותו דבר אצלהם... זה כמו מה שקרה לפני חודש בנתב"ג שברח להם איזה סיני אחד מהבדיקה הבטחונית אז המאבטחים רצו החוצה לחפש אותו, מצאו תילנדי... והביאו לו מכות אבל את זה אהבתי יותר פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גדול גדול
פורסם 2005 בפברואר 1020 שנים אם כבר מדברים על "ג'קי צ'אנים" למינהם אז אתמול אחד מהם עשה איתי תאונה... הורדתי חבר בבית אחרי שהוא ירד באתי להחליף דיסק במערכת ופתאום אני קולט תחת של אוטו יוצא מולי מהחנייה אני צופר לו כמו משוגע (האוטו שלי עמד ולא היתה לי אפשרות לברוח) אבל הוא בשלו לתוך הדלת שלי (של הנהג איפה שישבתי) בקיצור יצאתי החוצה והתקשרתי לחבר שירד בחזרה עם דף ועט לרשום את הפרטים ובין השאר חבר שלי ציין שהג'קי צ'אן הזה לא רק נראה כמו ג'קי צ'אן אלה יש לו מכון כושר בבית והוא חגורה שחורה ב what ever משום מה לא התפלאתי כל כך ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.