עבור לתוכן

המלצה חמה חמה לסרט: Kung Fu Hustle!

Featured Replies

פורסם

לאחר צפייה בחצי השעה הראשונה של הסרט אני חייב להגיד מ-ש-ע-מ-ם

פורסם

זה סרט סיני, לא יפני...

פורסם

מה זה משנה?

סינים יפנים...כולם אותו הדבר...באים, עובדים, ואז זורקים אותם...

פורסם

סרט מצחיק שראיתי לא מזמן ביס למרות שהוא יצא מזמן

Boat Trip

סרט גדול!.

שונא סרטים סינים במיוחד שיש להם דיבוב לאנגלית זה יותר גרוע מכול דיבוב לעברית שראיתי בחיים שלי.

פורסם

הדיבוב החרא הוא בד"כ בכוונה.

וד"א, גם אני לא אוהב אותו

פורסם
  • מחבר

גרר... אתם עובריםף נושא.

וד"א הסרט ביפנית :smile1: והוא מטורף!

פורסם

סרט גדול במיוחד הקרבות בסוף

פורסם

סרט מצויין, ממליץ בחום. סוף סוף משהו איכותי אחרי גלי (צונאמי) הזבל שקיבלנו מהוליווד במשך השנה האחרונה :xyxthumbs:

פורסם

מה זה משנה?

זה הבעייה עם הישראלים הכל אותו דבר אצלהם... זה כמו מה שקרה לפני חודש בנתב"ג שברח להם איזה סיני אחד מהבדיקה הבטחונית אז המאבטחים רצו החוצה לחפש אותו,

מצאו תילנדי... והביאו לו מכות :screwy::kopfpatsch::bash:

פורסם

זה בסגנון נמר דרקון כזה?

פורסם

מה זה משנה?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אהבתי את היציאה הזאת :yelclap:

פורסם

זה הבעייה עם הישראלים הכל אותו דבר אצלהם... זה כמו מה שקרה לפני חודש בנתב"ג שברח להם איזה סיני אחד מהבדיקה הבטחונית אז המאבטחים רצו החוצה לחפש אותו,

מצאו תילנדי... והביאו לו מכות :screwy::kopfpatsch::bash:

אבל את זה אהבתי יותר

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :xyxthumbs:

גדול גדול :lol:

פורסם

אם כבר מדברים על "ג'קי צ'אנים" למינהם אז אתמול אחד מהם עשה איתי תאונה... הורדתי חבר בבית אחרי שהוא ירד באתי להחליף דיסק במערכת ופתאום אני קולט תחת של אוטו יוצא מולי מהחנייה

אני צופר לו כמו משוגע (האוטו שלי עמד ולא היתה לי אפשרות לברוח) אבל הוא בשלו לתוך הדלת שלי  :kopfpatsch: (של הנהג איפה שישבתי) בקיצור יצאתי החוצה והתקשרתי לחבר שירד בחזרה עם דף ועט לרשום את הפרטים ובין השאר חבר שלי ציין שהג'קי צ'אן הזה לא רק נראה כמו ג'קי צ'אן אלה יש לו מכון כושר בבית והוא חגורה שחורה ב what ever  :hat: משום מה לא התפלאתי כל כך ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים