פורסם 2005 בפברואר 720 שנים כן כן נשבע לכם לא יודע למה זה, מדי פעם הוא מתפקד כמו הכפתור הימני בעכבר ולא השמאלי. אלוהים כמה שזה מעצבן אותי , איך אני יכול לפתור את זה?
פורסם 2005 בפברואר 720 שנים גם לי זה קורה, אתה פשוט לוחץ שוב על הכפתור השמאלי וזה מסתדר בשניה.. לא חושב שזה כזה קריטי אם זה קורה פעם ב......
פורסם 2005 בפברואר 720 שנים מחבר הלוואי וזה היה פעם ב.. זה קורה לי כ-20-30 פעם ביום וזה מתחיל בסופו של דבר באמת לעצבן.ושמתי לב שזה קורה לי ברוב המקרים כאשר אני לא משתמש בעכבר זמן מסוים.
פורסם 2005 בפברואר 720 שנים יש לך WIN98? זו בעיה ידועה, אני לא יודע איך לפתור את זה, אבל תדע שאתה לא היחיד שנתקל בזה. ניסית WIN UPDATE?
פורסם 2005 בפברואר 720 שנים תנסה.. תחליף עם חבר שלך עכבר לכמה ימים בודדים.אם יש לך עכבר של מיקרוסופט\לוג'יטק הייתי מציע להתקין את התוכנה שלהם ולראות אם זה עוזר..
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים עכבר מייקרוסופט?העכבר של מייקי לא צריך תוכנה.הוא כמעט ולא נתקל בבעיה הזו.אולי,פעם בחודשיים.
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים טוב,זה השם שנתתי לעכבר שלי. למקלדת קראתי - איבמית (מיקלדת IBM,בקריאת המילה IBM עם חיבור האותיות. כך שזה יוצא איבם. אז.. איבמית!) ולכונן התקליטורים שלי - ספייקי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.