עבור לתוכן

קניתי הגה של genius והתאכזבתי

Featured Replies

פורסם

היום הלכתי לחנות מחשבים אחרי שהמחשב שלי הושבת שבוע בגלל הספק אז החלפתי לטלמרטייק 360 (מזל טוב :yelclap:)... אז ראיתי הגה של geinus ב-200 שח ואמרתי ילא נקנה חיברתי אותו למחשב נכנסתי לאנדרגרוונד והוא פשוט חר*! הדוושת מגיבות רק בקושי הגיר הילוכים מתפקד כגז וברקס וההגה נוטה שמאלה! פשוט חרא... אבל, ויש אבל גדול רציתי לדעת האם יש דרייברים מהאינטרנט שעושים לדברים הללו ישור קו אם לא אני פשוט יחזיר לחנות את ההגה.

פורסם

אני כמעט בטוח שדרייברים לא ישנו את זה , אבל אם אתה בכל זאת רוצה לנסות - תגיד לי את הדגם של ההגה.

פורסם
No driver required for Windows XP/Me/2000/98
פורסם

נראה לי אבל אפשר לכוון את זה איכשהו...

בכל אופן אם אין פתרון אל תשב ותבכה- כך את ההגה חזרה לחנות- עם כל הכבוד הגה לא אמור לסטות ימינה ושהדוושות עושות משהו אחר ממה שהן צריכות- זה תקול. אני בטוח שזה תקול כי הגה אמור להיות טוב (אפילו אם הוא מחברה מסריחה - עדיין לפחות בהתחלה הוא אמור לעבוד טוב אם הא ל א תקול) וGENIOUS דווקא חברה בסדר ממה שידוע לי.

פורסם

אחי אתה צריך לכייל אותו ולכוון, יש את האפשרות בלוח הבקרה..

יש לי הגה מחברה עלומת שם, ישן רצח נראה לי לפני איזה 5 שנים..והוא גם עשה לי כאלה דברים עד שלא כיילתי וכיוונתי אותו.

ועכשיו הוא פועל כמו גדול, ואני מבסוט ממנו.

פורסם
  • מחבר

אבא שלי נסע להחליף אותו שהוא יחזור נראה מה יהיה.

עדכון

אבא שלי חזר עם הגה חדש בדקתי אותו על המחשב של אחי הקטן P3 1000 על NFS HP2 ושום דבר לא הגיב פשוט כלום נאדה (והיה רעש כניסה של USB ובדקתי בשני חיבורי ה-USB קיימים על המחשב) לעומת הקודם שעוד עשה משהו.

לא יכלתי לבדוק על המחשב שלי מכיוון שהוא בתיקון ושהוא יחזור מחר אני יבדוק אותו על NFSU/2 ואם גם שם זה לא יגיב אני אחליף את ההגה בזכרון למחשב.

פורסם

רגע , החלפת לאותו דגם?

אולי עכשיו אתה כן צריך דרייברים.

פורסם
  • מחבר

החלפתי לאותו הגה.

פורסם

נסה להתקין אותו בלוח בקרה--> בקרי משחק..

אם יכתוב OK סימן שהוא מותקן כראוי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים