עבור לתוכן

צינורות שעוטפים את חוטי החשמל

Featured Replies

פורסם

אם אתה אידיוט אז כן...

פורסם

אני בכל ההלחמות שלי עד היום שהשמשתי עם שרינקס אז השתמשתי במלחם ואני מאוד מרוצה... ולא יודע איך זה אצלכם, אבל במלחם שלי יש בעצם שלוש חלקים: הידית שמתוכה יוצא הגוף, המשך של הגוף שיוצא ממנו אבל קטן יותר בסופו יש בורג כזה, והמלחם עצמו (החוד).

אני מחמם עם החלק האמצעי של המלחם ויוצא יופי... (לא עם החוד, המלחם עצמו אם תרצה לקרוא לזה כך...)

והבורג הזה מונע ממני להחליק אל עבר החוד... (כל עוד ניחנים בקורדינאציה מינימאלית)

ולא נשרף לי או משהו כזה (כל עוד לא פוגעים עם החוד למשך יותר משנייה או משהו כזה, מה גם שלי זה לא קרה אף פעם, לפחות לא לא בכוונה ;) )

פורסם

אני מצאתי שיטה זולה ונוחה שאתה יכול לעטוף חוטטים נכון יש את החומר הזה שעוטפים דברים שבירים [ אני לא מדבר על הפצפצים האלה ]

זה כמו ספוג אבל דק והוא לא נקרע [אפשר למצוא את זה בכמויות מסחריות בכל חנות מתנות ] חתכתי את זה לפסים דקים בהתחלה אתה שם אזיקון או דבק ואז מסובב את זה ואז סוגר את הקצה השני ואם אתה רוצה להוציא חוט זה שטויות מוצאים הכל ועושים חדש זה זול פשוט ונוח

פורסם

בכל חברה נורמלית ומסודרת יש נהלי עבודה שמגדירים את הכלים שיש להשתמש בהם לביצוע מטלה כלשהי. כדי לכווץ שרינקים יש להשתמש ב blower. אם אתה לא יודע להשתמש בו ואין לך מספיק קורדינציה כדי לא לשרוף לעצמך את היד אז אל תתעסק עם זה. >:(

פורסם
  • מחבר

שרינקים ;D הכי פשוט, הכי טוב והכי יפה.

ואיך אני מכניס את השרינקים דרך המולוקס?

פורסם

בכל חברה נורמלית ומסודרת יש נהלי עבודה שמגדירים את הכלים שיש להשתמש בהם לביצוע מטלה כלשהי. כדי לכווץ שרינקים יש להשתמש ב blower. אם אתה לא יודע להשתמש בו ואין לך מספיק קורדינציה כדי לא לשרוף לעצמך את היד אז אל תתעסק עם זה. >:(

הניק שלי זה EWINGUM לא EWINGUM בע"מ ;)

פורסם

תקשיבו לי הנה עצה מאיש מיזוג מקצועי, הרעיון שלי גם נוח וגם יפה, אז ככה:

לכול אחד היום יש כמעט מזגן בבית, נכון?

אז למי שיש בטח שם לב שלמעבה (הקופסה הענקית עם המאוורר הגדול ששמים בחוץ) מחובר צינור ספירלי בד"כ לבן.

הצינור קיים בהמון קוטרים (קוטר) וגדלים, אני מציע לכם לגשת לכול חנות לחומרי בניין או מיזור ולבקש צינור ששמו: "שרשור"

תבקשו מהמוכר לרעות את הגדלים, הכי קטן והכי מתאים הוא הצינור השחור, קונים מטר בערך (שקלים בודדים).

הולכים הביתה וחותכים את השרשור לאורכו, מכניסים פנימה בעדינות את החותים והקבלים החתוכים ופשוט מלפפים קמה נקודות לאורך השרשור באיזולירבנד, ואז זה גם יפה ואסתטי, וגם נוח !!!!

מה דעתכם? 8) 8)

פורסם
  • מחבר

תקשיבו לי הנה עצה מאיש מיזוג מקצועי, הרעיון שלי גם נוח וגם יפה, אז ככה:

לכול אחד היום יש כמעט מזגן בבית, נכון?

אז למי שיש בטח שם לב שלמעבה (הקופסה הענקית עם המאוורר הגדול ששמים בחוץ) מחובר צינור ספירלי בד"כ לבן.

הצינור קיים בהמון קוטרים (קוטר) וגדלים, אני מציע לכם לגשת לכול חנות לחומרי בניין או מיזור ולבקש צינור ששמו: "שרשור"

תבקשו מהמוכר לרעות את הגדלים, הכי קטן והכי מתאים הוא הצינור השחור, קונים מטר בערך (שקלים בודדים).

הולכים הביתה וחותכים את השרשור לאורכו, מכניסים פנימה בעדינות את החותים והקבלים החתוכים ופשוט מלפפים קמה נקודות לאורך השרשור באיזולירבנד, ואז זה גם יפה ואסתטי, וגם נוח !!!!

מה דעתכם? 8) 8)

לחתוך לאורכו או לאורך הספירל? אם לאורכו אז הפתרון של הטפטפות נראה לי הכי פשוט ויפה במיוחד שניתן להשיג צנורות שקופים או שקופים למחצה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים