עבור לתוכן

בעיית חלון אפור ב-MEDIA PLAYER בדפדפן

Featured Replies

פורסם

יש לי בעייה מרגיזה : אני לא מצליח לראות סרטי מדיה פלייר בחלון דפדפן, למשל אלה שב-WOW.WALLA. במקום תמונה מופיע ריבוע אפור וקול בלבד. יכולתי בעבר ולא יודע מה קרה. חיפשתי והורדתי ברשת קודקים לנגן אבל אף אחד לא פתר הבעיה. ראיתי פתרון אפשרי לבעיה :

Per MikeB: If you are getting gray screens (grey) instead of video for embedded playback using WMP6, while the content is playing right-click on the player, choose FILE: PROPERTIES and click the Advanced tab, double click on the "Windows Media Video Decoder" entry in the first box of the dialog, and make sure that the controls aren't all zeroed.

Finally, if none of that helps, make sure your connection bitrate is set, as if the connection bitrate is set or detected too low, the Windows Media Server communicating to you may 'thin' out the video so that the file can stream to you successfully given your detected connection bitrate

(זה חלק מ-http://www.nwlink.com/~zachd/pss/pss.html#codecs)

הפתרון אפשרי בלבד כי זה לא עובד במקרה של WOW.WALLA

כי שם עכבר ימני לא פעיל. מקווה שמישהו בכ"ז יוכל להבין מזה איך לסדר העניין או אולי יוכל להביא אתרים אחרים עם וידאו בדפדפן כמו בוואלה (אולי שם זה יעבוד).

כמו כן ניסיתי התקנת XP מחדש (תיקון) וגם לא עזר.

אני רוצה לנסות הסרת מדייה פלייר 8.0 שבא עם XP והתקנת 6.4. הבעייה שלא מצאתי איך אפשר להסיר את 8.0. אני מניח שאפשר להחזיר אותו אח"כ עם התקנה מחודשת של XP. מישהו יודע אם ואיך הסרה אפשרית? וכל עזרה אחרת תתקבל בברכה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים