עבור לתוכן

איך אני הופך את ה6800 אולטרה שלי ל 6800 אולטרה אקסטרים??

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז איך אני מבטטל את הבדיקה??

ודבר שני בקשר לביוס אני כן בעוניין בתנאי וזה ישפר לי את הביצועיים...????

עריכה: איך הגעתה עם הזיכרונות ל1300 אלה אותם זיכרנות לי ולך נכון?? (לאולטרה ולגיי טי)

פורסם

לא , הזיכרון שלך אמור להיות 1.6NS ושלי 2NS שלך אמור להגיע יותר גבוהה בקשר לביוס אני לא יכול לחתום לך שזה יעזור... ב GT זה לא עוזר ברוב במקרים, ב NU זה כן עוזר ברוב המקרים, ב U אני פשוט לא יודע....

פורסם
  • מחבר

אז עם הזיכרון שלי יותר טוב איך בדיוק אתה הצלחתה להגיע כזה רחוק?? כאילו תן הסבר מה עשיתה וכו וכו..??

כמו כן לא עניתה לי איך אני מבטל את הבדיקה בדריבר?או בריבר טיונר..?

פורסם

ככה אתה מבטל את הTEST... בקשר לזיכרון , שלי מגיע ל 1300 לא יציב ב 100% 1250MHZ יציב ב 100 % ללא שום VMODים... הייתי אומר לך שאוליי הבעיה זה קירור, אבל שינוי היט סינק כמעט ולא נותן שינוי ב OC לזיכרונות... אז אוליי יצאו לי פשוט זכרונות טובים...

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
  • מחבר

אוקיי ביטלתי את הבידקה והגעתי ל 503 ליבה וזיכרונות 1350 אפילו חח אבל אז קורה משהו מוזר.....אני מפעיל את ה3dmark05 ובודק בפרטים ורואה שבאמת הליבה היא 503 והזיכרונות הם 1350 ואז אני מריץ את הבדיקה הכול עובר כמו שצריך רואה ציון 5480 שזה הציון בסטוק למעשה לכן אני ניכנס שוב פעם לפרטים של התוכנה 3dmark05 ואז אני רואה שעכשיו הליבה היא 425 והזיכרנות הם 1100 בקיצור סטוק... אז מה הבעייה פה???

יכול להיות שזה קשור ל low power 3d?? כי שם רשום לי 425 על 1100 ואילו בכול שאר הדברים אפילו בדרייבר של הוינדוס רשום לי 503 על 1350..

מה זה הlow power 3d? אפשר הסבר? תודה..

פורסם
  • מחבר

אוקיי ביטלתי את הבידקה והגעתי ל 503 ליבה וזיכרונות 1350 אפילו חח אבל אז קורה משהו מוזר.....אני מפעיל את ה3dmark05 ובודק בפרטים ורואה שבאמת הליבה היא 503 והזיכרונות הם 1350 ואז אני מריץ את הבדיקה הכול עובר כמו שצריך רואה ציון 5480 שזה הציון בסטוק למעשה לכן אני ניכנס שוב פעם לפרטים של התוכנה 3dmark05 ואז אני רואה שעכשיו הליבה היא 425 והזיכרנות הם 1100 בקיצור סטוק... אז מה הבעייה פה???

יכול להיות שזה קשור ל low power 3d?? כי שם רשום לי 425 על 1100 ואילו בכול שאר הדברים אפילו בדרייבר של הוינדוס רשום לי 503 על 1350..

[חברה זה דיי דחוף...?

פורסם

קצת לא קשור, למה החלפת את הMSI?

פורסם
  • מחבר

את ה msi נישרף לי קשות חחח אז שלחתי אותו לחברה והם היתקשרו (עד לארץ) והציעו לי את האלבטרון בתוספת החזר לכרטיס אשראי של 70 יורו חחח אז ישר החלפתי ומיסתבר שהאלבטרון יותר טוב מכול ה6800 אולטרה האחרים זה נכון??

וחברה עם התשובה לשאלות שלי??

פורסם

תישכח מעכשיו להגיע ל 500MHZ לליבה... זה גבוהה מאוד גם יחסית לכרטיס שעבר VMOD... בקשר לתוצאה... שב בסביבה של המחשב שהוא מריץ את הבדיקה, אוליי יש "קפיאות" ובגלל זה התוצרה הנמוכה יחסית...

פורסם
  • מחבר

אוקי...

אני ינסה עם הבלוק קרור מיים שהוא יגיע אבל לא עניתה על שאלתי.. מזה ה low power 3d???

ולמה עם הדרייבר מזהה 503 לליה ה3dmark05 לפני ההרצה של הבדיקה מזהה גם כן 503 ואחרי ההרצה מזה 425????

מזה???

פורסם

אוקיי ברור עכשיו שאתה צריך לעלות מתח לכרטיס או לפחות לבדוק באיזה מתח לכרטיס דרך צריבת ביוס, לרוב זה נשמע דבר מסוכן אך תאמין לי שאם אתה יודע מה אתה עושה זה ממש שטויות, וכמובן תמיד אפשר להחזיר לביוס המקורי. יש כמה אתרים שיוכלו לעזור לך אם אתה רוצה (באנגלית)

תמיד כשיש קירור מספיק לכרטיס מסך והכל יציב אך ה OC תקוע בנקודה מסויימת ללא סיבה האפשרות היחידה היא עוד מתח לדעתי אתה תוכל לעבור את ה 480 ואולי אולי 500 לליבה אם תעלה עוד מתח והכרטיס ימשיך להיות קר יחיסית בין (50 ל 70 מעלות)

יכול להיות גם כשאתה מריץ טסט, אז הכרטיס מתחמם או ניהיה לא יציב והתוכנה / דריוור מחזירים אותו אוטומטית לסטוק .. צריך לבטל את האפשרות הזו ..

אם תגיע ל 480 /1350 שזה מעל אולטרה אקסטרים בצורה יציבה זה אמור להיות מספיק מאוד, בכל מקרה אתה חייב להעלות מתח ל 1.5 למרות שיכול להיות שאתה כבר נמצא על מתח כזה ולכן כדאי אפילו לבדוק דרך  NVFLASH   ו OmniExtremeEditFXv15

כמו כן אתה יכול להשיג ביוס של UE מחברה אחרת ולהשתמש בו, לא מומלץ אבל אפשרי, אני אישית עשיתי את זה בלי בעיות ברוב המקרים זה עובד בלי בעיה ..

אתה צריך לזכור שיש כרטיסים שכדי שה OC יעבוד בלי פריזים ושאר ירקות , צריך להשוות מהירויות גם ב 3D SPEEDS וב 2DSPEEDS  - אל תנסה את זה לפני שהיו לך פריזים בכל מקרה.

http://www.mvktech.net/component/option,com_simpleboard/Itemid,/func,view/catid,13/id,4901/#4901

http://www.mvktech.net/index.php?option=com_remository&Itemid=26&func=selectfolder&filecatid=59

http://www.ocforums.com/forumdisplay.php?f=86&page=1&sort=lastpost&order=&pp=30&daysprune=-1

עזרו לי המון באתר הזה

http://forums.extremeoverclocking.com/showthread.php?t=126632 מישהו הגיע עם GT  ל 480/1350  עם 4.1

פורסם

Ultra עובד בסטוק ב1.5v אם אני לא טועה.

אני חושב שביוסים של BFGTech אפשר לצרוב גם ביוס עם 1.6v

נסה את זה :xyxthumbs:

פורסם

בקשר לבדיקה שאתה מריץ ואז זה חוזר לך לסטוק, הליבה שלך לא עומד בזה, כמו שאצלי כשאני מעלה מעל 440 המחשב נתקע ואז זה חוזר אבל הכרטיס חוזר למהירות סטוק בקיצור, זאת מין הגנה

פורסם

בכל מקרה תדווח לנו מה נסגר בסוף :>

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים