עבור לתוכן

2 MB ב- "WOW" כמה זה במהירות הורדה?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוי אנשים

אתם עושים מעצמם בדיחה

תתארו לכם צינור וברז

הברז שייך לכם הצינור לבזק

יש לך צינור של 2MB

הברז שלך יכול עד 100000000MB לשניה(סתם לדוגמא)

מקווה שהבנתם

לפי מה שאתה אומר זה מהירות הורדה של 2MB.

חגי אומר 237.5KPS שנשמע יותר הגיוני.

פורסם

זו היתה דוגמא.

פורסם

כל מי שיש לו 2 מגה וחושב שהוא מוריד על 260 אז שידע שזה בולשיט וזה סתם מזייף

ככה זה...אבל בקטנה

אם תחשבו טוב טוב תראו בסופו של דבר שזה לא עובר את ה237.5

כמו שאם תשימו הגבלה על המהירות זה יעבור אותה בקצת... ;)

פורסם
  • מחבר
זו היתה דוגמא.

אה.. סליחה חשבתי שאתה עונה על השאלה שלי בראש הת'רד כי לא ראיתי שיש 2 עמודים :-[.

RULE THE PC

מה זאת אומרת הרבה שרתים לא תומכים במהירות כזאת?

פורסם

זה אומר שאין הרבה שרתים שאתה יכול להוריד מהם במהירות כזאת...מאתרים טובים גדולים לא צריכה להיות בעיה אבל באתר משניים או FTP למינהם זה כבר סיפור אחר...

פורסם

תעשו חישוב פשוט אם 1.5 זה 190 בממוצע אז 47.5 (על ה 500 אקסטרא) ואז ייצא לכם 237.5 בהתחלה יש קפיצות לכיוון ה 600 וזה מתקבע מהר מאוד באזור ה 240 לקפיצות אין משמעות כי לתוכנה לוקח זמן להתקבע בפועל עם יש לך צינור שדוחף הספק מסויים של מים לא משנה כמה חזק תדחוף תצא אותה כמות של מים (לפי יכולת הצינור)

פורסם

איך אני יודע איזה מודם יש לי?

אני בכבלים ועם אני לא טועה אצלי זה אמביט? איך יודעים והעם ניתן לפרוץ אותו? ומה זה יתן לי?

פורסם

זה ייתן לך סבירות לא רעה שהמודם לא יעבוד... ;)

אני שוב מזכיר את מה שכתבו כאן על ברז וצינור, אבל למען הפשטות נניח שיש שני ברזים - אצל בזק הם מגבילים אותו ל-2 מגה. אצלך אתה יכול לפתוח אותו כמה שאתה רוצה, אבל יותר מ-2 מגה לא תקבל... זהו בערך...

פורסם

ואפלוד?

פורסם

כל עוד ההגדרות במרכז הבקרה של בזק והכבלים ובטח ובטח של ספקיות האינטרנט לא ישתנה אתה תוריד לפי מה שאתה משלם גם עם מודם פרוץ שום דבר לא ישתנה אתה מקבל מה שאתה משלם

פורסם

מזייף ועוד איך. הדרך היחידה שזה לא יזייף זה עם מודם פרוץ.

מה קשור גמלים לנעליים? המודם לא מאט אותך ולא חוסם לך כלום, הדבר היחיד שמאט אותך זה החבילה שלך בבזק והחבילה שלך בספק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים