פורסם 2005 בפברואר 620 שנים תראו התקנתי תמשחק ווהכל היה בסדר אבל אחרי שבחרתי קבוצה וכל זה וואז לחצתי הבא -הבא ויאאלה התחלתי לשחקאבל היה משהו מוזר המסך כזה קופץ\מהבהב ורואים כזה שחור למעלה ניסתי להתקין מחדש וזה לשנות קצת תהגדרות ולא עזר חשבתי אולי הדיסקים פגןמים\שרוטיםאז לקחתי לשני חברים וזה עבד אצלם מה הסיבה שזה לא עובד לי????הכרטיס מסך שלי הוא 6600gt!
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים כי אנשים לא מחכים רק כדי שיוכלו לענות לשאלות שלך... זה לא שעושים לך דווקא או משהו, קצת סבלנות ומישהו שיודע את התשובה יגיבאם אחרי הרבה זמן אף אחד לא הגיב, כנראה שאין מי שיודע את התושבה שלך ולכן הקפצה לא תעזור
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים אם אתה משתמש ב 69.33 אני חושב שיש בדרייבר הזה בעיה, כי שהיה לי את ה4MX [לפני שבועיים] הדרייבר הזה עשה לי בעיה בפיפ"א, ושחזרתי לדרייבר ישן יותר הכל הסתדר.
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים זה בדוק הבעיה של הדרייבר, גם אצלי וגם אצל חבר שלי היה 66.93הוא התקין דרייבר יותר ישן (לא יודע איזה) וזה הסתדר לו...אני התקנתי 61.77, עובד לי מעולה....
פורסם 2005 בפברואר 720 שנים אם אתה משתמש ב 69.33 אני חושב שיש בדרייבר הזה בעיה, כי שהיה לי את ה4MX [לפני שבועיים] הדרייבר הזה עשה לי בעיה בפיפ"א, ושחזרתי לדרייבר ישן יותר הכל הסתדר.אחי 69.33 זה הדגם?ואיך אני יכול לדעת מה הדגם של הדרייבר שלי?ולמה זה לא קורה במשחקים אחרים?
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים 66.93 זה מספר הדרייבר של NVIDIA לך לאתר שלהם ותוריד אחד ישן יותר (המליצו כאן על 61.77)למה זה לא קורה במשחקים אחרים? כי ווינדוס זה עולם ומלואו של באגים
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים לי היתה בכלל גרסה 6.8.0.0 משהו כזה(לא סגור על שתי הספרות האחרונות)הקיצר הורדתי את 66.93 ואת 61.77הקיצר ה 66.93 עושה את אותה בעיה ב פיפאוה 61.77 היה לי איתו משהו מוזרכשאני פותח תהתקנה הוא אומר לי לחסום תאנטי ווירוס נשמע מוזר לא?הקיצר חסמתי אותו ונגמרה ההתקנההמחשב עלה מחדש ואז הוא אומר שהיתה בעיה בהתקנה וזה עלול לגרום למספר בעיות ואחר כך מופיע לי חלון כי לתקין דרייבר של vga(כלמר לא עבד)אני חושב שזה קרה בגלל שהדרייבר הזה לא תומך בכרטיס שלי (6600gt)יש מצב שהוא לא תומך?הקייצצר מה לעשות אני כבר מיואשש
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים זה די דחוףףף בבקשה(ואל תגידו שאסור להספים כי אני יודע!!!!)אבל אך אחד לא עונה
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים תחפש דריבר טיפה יותר ישן מ 66.93 ויותר חדש מ 61.77 משהו באמצע...אם לא תמצא תבדוק איזה דריבר יש על הדיסק שקיבלת עם הכרטיס....
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים אין עוד דרייבר ביניהםומה שאני קבלתי זה 6.8.0.0 שלא ראיתי אותו באתרוגם הוא לא עובדד"אבנתים שמתי את 66.93וגם משחקים אחרים כמו nbaלא עובדיםמה אני יעשהההה
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים תגיד , לא נמאס לך לפתוח משתמש חדש כל פעם?אתה לא רוצה לקבל באן/מיוט? אל תקפיץ!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.