פורסם 2002 ביוני 2723 שנים אולם מחשבים מרושת למשחקים מרובי משתתפים כגון:counter strike, unreal tournament, warcraft 3.1. האם היית מעונין בפתיחת מקום כזה?2. כמה היית מוכן לשלם בעד שעת משחק? א - 16 ש"ח. ב - 18 ש"ח. ג - 20 ש"ח. ד - 22 ש"ח.3. כמה פעמים בשבוע היית מגיע לשחק?
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים אם זה היה ליד הבית שלי? הייתי מגיע פעם-פעמיים בשבוע.. לשעת משחק? לא יותר מ20 ש"ח, הזמן עובר מהר כשנהנים
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים יש דבר כזה... והוא נקרא LANSHOP רק במונח קצת פחות גס מ"אולם", כבר נפתחו לא מעט כאלה ברחבי הארץ.אולם יצריך חוות שרתים אימתנית יותר, ציוד איכותי יותר, כמות רבה יותר של מחשבים, ואתה יכול לשכוח מכל המחירים שהצעת...
פורסם 2002 ביוני 2823 שנים מחבר אני יודע שיש כזה בארץ.ואני בסך הכל עושה סקר, אני צריך את תשובותיכם, הן חשובות מאוד ויעזרו לי.אני רק שואל שאלות, יש עוד זמן עד לתכנון האולמות והציוד.
פורסם 2002 ביוני 2823 שנים אם זה היה קרוב לביתי - 3 פעמים בשבוע - ולא הייתי משלם על בסיס שעתי (התשלום אמור להתבצע פר כניסה כי מסיבות רשת יכולות להמשך שעות רבות).אפא יש את זה בארץ (אני מניח שלא באיזור הצפון..)?
פורסם 2002 ביוני 2823 שנים מחבר התשלום יהיה על בסיס יותר שעות פחות לשעה.....ותהיי אפשרות לקניית שעות מראש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.