עבור לתוכן

מחשב כף יד, כמה צריך לחסות בשבילו ומה הוא מסוגל

Featured Replies

פורסם

אתמול בנסיעתי לאילת היה אצל נהג המונית פוקט פיסי ובתוכו מפה שמראה לו את כל הדרך ואמרת מתי לפנות וכו', ממש נגנבתי מהמפה, ואני רוצה לרכוש גם לעצמי מכשיר כזה בחופש הגדול, אחרי שקראתי קצת על הנושא הבנתי שעדיף בשבילי פאלם, בעיקר בגלל המקלדת, השימושים העיקריים שמצאתי בשביל הפאלם זה הכי חשוב שינווט אותי בכבישים..(אפשר גם שם לשים תוכנת מפה בעברית כמו בפוקט פיסי?), ישמש כנגן אמפי3 ברכב וכך יחסוך את קנייתו של הרדיו דיסק, ישמש לכתיבה בשיעור, בזמן האחרון לא מסדתר עם מחברות בגלל זה לא כותב..

יש עוד שימושים שהוא יכול לתת?

איזה מכשיר אתם ממליצים בערך שיתאים לצרכים שלי? (אני צריך לדעת כמה לחסוך עד לחופש הגדול) אני מעדיף לא לעבור את ה1700-1600

כמה שיהיה זול יותר ככה ישביע את רצוני יותר:) אך כמובן ארצה לדעת מה אני מפסיד במכשיר זול יותר..

תודה לעונים..

ערכתי כבר חיפוש בפורום אז לא להגיד לי לעשות את זה שוב, אני פשוט רוצה משהו רלוונטי להיום.

תודה.

עריכה: לפי מה שהבנתי לרגע זה, בשביל שתהיה לי מפה וGPS הפתרון היחידי זה MIO, האם זה נכון?

עניין המפה זה החלק החשוב אצלי..אנא המליצו לי על מכשיר.

עריכה ננוספת: MIO168 זה האופציה היחידה שלי? (ד"א זה גם מה שראיתי המונית והתרשמתי מאוד.

פורסם
  • מחבר
:nixweiss: :nixweiss: :nixweiss:
פורסם

אוקיי אתה יכול לקחת איזה פוקט פיסי שאתה רוצה

דרישות מינימליות-

פוקט פיסי עם מעבד 400MHZ לפחות

מקלט GPS (תחפש בזאפ או משהו)

ותוכנת ניווט הכי מומלצת היא הDESTINTATOR

אתה גם צריך שיהיה תקשורת בין המקלט GPS למחשב כף יד לכן מומלץ שיהיה למחשב כף יד ולמקלט GPS שן כחולה

אבל אני ממליץ לך לשאול באתרים ספציפיים למחשבי כף יד כי אני הסברתי ברירוף....

פורסם
  • מחבר

תוכל להביא אתרים מומחים לזה? או משהו שאוכל להעזר בהם, כאן או בפרטי אם אפשר, תודה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים