פורסם 2005 בפברואר 520 שנים לוח אם asus P4V533.מסכי BIOS היו תקינים עד שביצעתי עדכונים:1. עדכנתי גרסת BIOS ולאחר אתחול קיבלתי הודעה: bad cmos checksum - בחרתי באופציה set default settings.2. התקנתי DRIVER לכרטיס המסך geforce2 mx 400.התופעה שאני מקבל עם הכניסה לתפריט BIOS היא שהחלק הימני של התפריט מוסתר כלומר, התפריט כולו מוזז ימינה.האם מי מכם יודע מה קרה ואיך מתגברים על הבעייה.מערכת ההפעלה תקינה.תודה, נמרוד.
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים אני מציע לאפס את הביוס להגדרות היצרן.אתה יכול לאפס את הביוס ע"י הוצאת בטריית ה-CMOS(הבטרייה הכסופה שעל הלוח) למשך 20 שניות ואז להחזיר אותה.כמובן שתעשה את זה כשהמחשב מכובה...
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים מחבר האם זה לא אותו הדבר כמו לאשר את הפעולה set to default שביצעתי אחרי עדכון ה BIOS ?
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים אני לא בטוח אם ה-set to default בביוס מחזיר להגדרות היצרון , אני יודע שהוצאת הבטרייה כן מחזירה.אבל אם אתה מעוניין לדעת אם זה אותו דבר , פשוט תחכה לתגובות נוספות.
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים מחבר לא ברור לי מי מנהל את התצוגה בזמן BIOS ואיך הCMOS קשור לניהול התצוגה.
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים מחבר הבעייה כנראה התחילה כשלא שמתי לב לתיבת המסומנת :clear CMOS checksum to load default BIOS settingהתוצאה היא שהתבקשתי לבצע איפוס לברירת המחדל בעליית המחשב.האם ברירת המחדל גורמת להזזת התצוגה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.