פורסם 2005 בפברואר 520 שנים טוב זה קצת מסובך אבל תנסו לעקוב.יש לי רווטר אדימקס רגיל, שעשיתי בו חייגן לברק, ועובדים בו שלושה מחשבים והכל בסדר.עכשיו אבא בא עם מחשב נייד וכרטיס אלחוטי, אז הביאו לא מהעבודה עוד רווטר של אדימקס אלחוטי וחיברנו אותו לאחד היציאות של הרווטר הרגיל. והרווטר האלחוטי מתחבר לנייד. ומאז יש כל מיני בעיות בשניים מהמחשבים הרגילים הם לפעמים לא מחוברים לאינטרנט ולרשת. ברגע שמנתקים את הרווטר האלחוטי מהחוטי הכל מסתדר. לחבר את כל המחשבים לרווטר האלחוטי זה לא אפשרות כי זה בלאגן בחוטים והכל רחוק אחד מהשני. נגיד במחשב שאין בו אינטרנט אם מנסים להיכנס להגדרות של רווטר 192.168.2.1 אז הוא נכנס להגדרות של האלחוטי למרות שהוא מחובר לחוטי!מה לעשות?!?!
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים אתה צריך לעשות שני דברים1 - להפסיק את השרת DHCP בנתב שלא מתחבר לאינטרנט2 - לקבוע לו IP שונה, באותו הטווח כמו זה של השני
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים מחבר לא הבנתי!מזה שרת DHCP, ואיך אני משנה כתובת אייפי, עכשיו אין לו בכלל כתובת. אם אפשר שלב שלב
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים קח מחשב ותחבר אותו רק לנתב האלחוטיכנס לממשק ההגדרות של הנתב, חפש שם DHCP Server ותבטל אותוחפש שם גם את ההגדרה של הIP של הנתב הזה (יש לו IP), שנה אותה למספר אחראח"כ תחבר את הרשת כרגיל, והבעיות שציינת לא יחזרו
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים מחבר אני לא יכול להגיע עם הכבל אל האל חוטי, אבל אני ייכול לחבר אילו את הנייד זה יהיה בסדר?
פורסם 2005 בפברואר 720 שנים מחבר מצאתי משהו עם DHCP Server וכל האפשרויות שלו היו אפורות כאלה. ולשנות אייפי של הנתב אני בכלל לא יודע איך מישהו יודע איך זה עובד ברווטר הזה?
פורסם 2005 בפברואר 720 שנים מחבר שמע אני לא מוצא כלום, זה אדימקס אלחוטי עם ארבע יציאות רגילות, הכי טוב שיש אני חושב, יש כמה אפשרויות?
פורסם 2005 בפברואר 720 שנים יש שני נתבים כאלה, אני לא יודע אם התפריטים שלהם זהיםבכל מקרה, כנס לLAN, יש לך שם DHCP Server ו-IP Address
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.