פורסם 2005 בפברואר 520 שנים אהלןאממם יש לי שני מחשבים בבית וראוטר של DLINKאני רציתי שמחשב אחד (Aהוא לאפטופ) יהיה מחובר אלחוטי עם הראוטר (כאילו יש אפשרות כזאת) אבל לא הצלחתי והתייאשתי אז אני עכשיו מנסה ששניהם יהיו מחוברים דרך הראוטר עצמואז חיברתי את המחשב שלי לכניסה מספר 2 ואת הלאפטופ לכניסה מספר 4 (כי 1 ו2 דפוקים) ואת האינטרנט לחיבור WANאבל אין אינטרנט עשיתי שיהיה רשת בין המחשבים וגם המחשב שלי זיהה ברשת את הלאפטופ אבל אין אינטרנט יש אינטרנט GETWAY שמחובר על 10MBPS אבל אני מנסה להיכנס לאתרים וזה אומר לי שאין חיבור לאינטרנטכלומר הדבר היחידי שהראוטר עשה זה שהמחשבים יהיו ברשת אבל אין להם אינטרנטניסיתי לעשות ריסט לראוטר אבל זה לא עזראולי זה בגלל שהכבלים מוצלבים\לא מוצלבים?
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים בשביל לגלוש דרך הנתב אתה צריך להגדיר בו חיוגמכיוון שזה D-Link, הכי פשוט שתלך לאתר שלהם כי יש להם מיליון מדריכים לכל דבר קטן
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים מחבר המיליון מדריכים שלהם לא הצליחו להסביר לי איך אני מפעיל את האלחוטי.....אני לא עצלן או משהו אבל אתה יכול בבקשה להביא לי את המדריך שאני צריך?הדגם זה 614+שגם אפילו לא מצאתי אותו באתר שלהם
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים הגזמתhttp://www.dlink.co.il/support.htmיש שם את כל סוגי החיבורים, בלי קשר לדגם
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים הנתב מחלק כתובת IP? או שנתת כתובת סטטית לכל מחשב?בשביל שיהיה אינטרנט אתה צריך להיכנס לממשק של הנתב ולקבוע את צורת החיבור שלך.ואותו דבר גם לאלחוטי. הכל כתוב בחוברת שהגיע עם הלוח.אם הגדרת את הנתב והכל וצריך להיות אינטרנט. בדקת שכל מחשב יש את הIP של הGateway שזה הנתב. ושרת DNS?
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים מחבר אממם לא עשיתי כלום רק חיברתי את הכבלים לא ידעתי שצריך את כל זהתודה רבה למי שנתן את המדריך!!!אני עוד מעט אסדר את זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.