פורסם 2002 ביוני 2723 שנים עריכה: און כנס אמרו לי שתכול לעזור לי אוליי הנה אחד מהחמודים שלי.... (חייב לציין שבשילובם עם מגבר onkyo הם אדירים!!!!!) לא מזמן נשרף לאחד הטוויטר(במסיבה) ואחרי כמה ימים (אחרי מסיבה נוספת למען האמת) גם השני נשרף..... (רק בשביל ה"פרוטוקול" התמונה היא לא בחדר שלי אלא בסלון....) מישהו יודע כמה בערך אמור לעלות טוויטר בגודל הזה?
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים פנה לאון. (ONN THE VY)הוא קצת בעסק הזה.. (זה לא אמור לעלות הרבה, טויטר שופר פשוט.. שמעתי אחד של PEERLEES הדנית, ואהבתי.)
פורסם 2002 ביוני 2823 שנים זה דרייוור (driver, הדברים העגולים ברמקולים) שאחראי על הפקת התדרים הגבוהים.בברכה, NerdX
פורסם 2002 ביוני 2823 שנים מחבר זה דרייוור (driver, הדברים העגולים ברמקולים) שאחראי על הפקת התדרים הגבוהים.בברכה, NerdXאם אני לא טועה דרייור זה השם של כל מרכיב ברמקול (וופר של הlow, וופר של הmid וטוויטר של ה hi)הדרייור שנשרף אצלי זה הטוויטר (החלק הקטן למעלה)
פורסם 2002 ביוני 2823 שנים אצלי הטוויטר של אחד ה-B&W 603 S2 קיבל מכה וקצת נדפק, אז ההחלפה שלו עלתה 50 דולר.
פורסם 2002 ביוני 2823 שנים מחבר אצלי הטוויטר של אחד ה-B&W 603 S2 קיבל מכה וקצת נדפק, אז ההחלפה שלו עלתה 50 דולר.כמובן..................
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.