עבור לתוכן

לכל בעלי חשבונות בWOW:EURO-BETA

Featured Replies

פורסם

אהלן,

ממש מחפש WOW אבל פספסתי את ההרשמה.

אם במקרה למישהו נמאס לשחק ורוצה לעזור אז בבקשה שיעביר לי את הACCOUNT.

אני ממש רוצה להתרשם מהמשחק. אפילו אם לא נמאס לכם ואתם פשוט יודעים שלא תשחקו יום יומיים אז בבקשה צרו איתי קשר.

אודה לכם מאוד.

פורסם

הבטא מסתיימת מחר :P

מכרתי 33 חשבונות בebay בין 10 ל18 דולר כל חשבון 8) 8)

פורסם

הבטא מסתיימת מחר :P

מכרתי 33 חשבונות בebay בין 10 ל18 דולר כל חשבון 8) 8)

אני יודע שהמשחק יוצא ב 12 לחודש, איפה רשום אבל שה BETA מסתיים מחר ??

בכל מקרה, מעניין אם שווה לקנות את ה LIMITED EDITION.. כשאני קונה, החודש חינם הוא מרגע הקנייה, או מרגע ה LOGIN הראשון (שיכול להיות שנה אחרי?)

פורסם

חודש חינם יש גם בגרסאה הרגילה, גרסאת האספנים מאפשרת להזמין חבר לשבוע(ליצור שני חשבונות) בתוך המשחק אתה מקבל חיית מחמד קטנה יחודית, כמו Mini diablo - lord of teror. מחוץ למשחק אתה מקבל את הפס-קול, Artbook ומפת בד של Stormwind וorigimar.

פורסם

יש עומדן מחיר ל COLLECTORS בארץ ? אני מניח שאי אפשר יהיה להזמין את זה בעוד כמה חודשים (זה LIMITED EDITION, לא?), ומתי נסגר ה BETA ? מחר ?

פורסם

גרסאת האספנים בארץ תעלה 479 שקל, הבטא לדעתי תסגר מחר, בדיוק כמו שהיה עם האמריקאית, שבוע בטא סגורה למזמינים מראש, שבוע פתוחה ואחרי מספר ימים המשחק יוצא.

פורסם

גרסאת האספנים בארץ תעלה 479 שקל, הבטא לדעתי תסגר מחר, בדיוק כמו שהיה עם האמריקאית, שבוע בטא סגורה למזמינים מראש, שבוע פתוחה ואחרי מספר ימים המשחק יוצא.

טוב, נו, היה חביב... חבל רק שאין להם כזה BUG REPORT TOOL בתוך המשחק, כמו שיש ב HL2, נראה לי היה יותר יעיל...

פורסם

איזה מבאס היגעתי רק לרמה 12 עם ה SHAMAN שלי ... רק המשחק התחיל להיות מעניין וזה נסגר :\

כמה שאמרו לי שאחרי שאני אשחק במשחק אני אוהב אותו כל כך שאני אקנה אותו ואשלם תשלום חודשי ובלה בלה בלה, אז נכון המשחק מדהים מכמות הדברים שאפשר לעשות שם, אבל הרגשתי שחסרה קצת המשחקיות, אז אני חושב שהמשחק לא שווה את כל הכסף הזה. הגזימו לדעתי עם 14 יורו לחודש.

פורסם

אז שלח להם מייל!

פורסם

טוב, נו, אני הגעתי ל LVL 6... חביב, אבל באמת משחק שדורש יותר מדי השקעה בשביל להתקדם.. נחכה ל EXPANTION PACK בעוד שנה-שנתיים, אולי נקנה אז :)

פורסם

מאיפה לכם שזה נגמר מחר? לי זה ידוע שזה נגמר ב12

פורסם
  • מחבר

מאיפה אני יכול לקנות את זה לא בארץ.....גרסא אירופאית אבל שיהייה משלוח לארץ כמובן.,...

יש למישהו מושג על איזה חנות שמוכרת באירופה שמוכנה לשלוח לארץ????

פורסם

לא אמרו אף פעם מתי הוא נסגר הם מנחשים.

וזה לא ידוע שהוא נסגר ב 12 ידוע שהמשחק יוצא ב 12.

פורסם

הבנתי שזה נסגר ב- 16 ושהבטא היא שבועיים...

פורסם

המשחק לפי בליזארד יוצא ב11, הם צריכים לפחות 3-4 ימים כדי לאפס הכל, ולהגדיר את כל הrealmים החדשים. שני הData centers הולכים להיות מאופסים, ועוד אחד או שניים יפתחו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים