פורסם 2005 בפברואר 520 שנים אהלן,ממש מחפש WOW אבל פספסתי את ההרשמה.אם במקרה למישהו נמאס לשחק ורוצה לעזור אז בבקשה שיעביר לי את הACCOUNT.אני ממש רוצה להתרשם מהמשחק. אפילו אם לא נמאס לכם ואתם פשוט יודעים שלא תשחקו יום יומיים אז בבקשה צרו איתי קשר.אודה לכם מאוד.
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים הבטא מסתיימת מחר מכרתי 33 חשבונות בebay בין 10 ל18 דולר כל חשבון 8) 8) אני יודע שהמשחק יוצא ב 12 לחודש, איפה רשום אבל שה BETA מסתיים מחר ?? בכל מקרה, מעניין אם שווה לקנות את ה LIMITED EDITION.. כשאני קונה, החודש חינם הוא מרגע הקנייה, או מרגע ה LOGIN הראשון (שיכול להיות שנה אחרי?)
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים חודש חינם יש גם בגרסאה הרגילה, גרסאת האספנים מאפשרת להזמין חבר לשבוע(ליצור שני חשבונות) בתוך המשחק אתה מקבל חיית מחמד קטנה יחודית, כמו Mini diablo - lord of teror. מחוץ למשחק אתה מקבל את הפס-קול, Artbook ומפת בד של Stormwind וorigimar.
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים יש עומדן מחיר ל COLLECTORS בארץ ? אני מניח שאי אפשר יהיה להזמין את זה בעוד כמה חודשים (זה LIMITED EDITION, לא?), ומתי נסגר ה BETA ? מחר ?
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים גרסאת האספנים בארץ תעלה 479 שקל, הבטא לדעתי תסגר מחר, בדיוק כמו שהיה עם האמריקאית, שבוע בטא סגורה למזמינים מראש, שבוע פתוחה ואחרי מספר ימים המשחק יוצא.
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים גרסאת האספנים בארץ תעלה 479 שקל, הבטא לדעתי תסגר מחר, בדיוק כמו שהיה עם האמריקאית, שבוע בטא סגורה למזמינים מראש, שבוע פתוחה ואחרי מספר ימים המשחק יוצא.טוב, נו, היה חביב... חבל רק שאין להם כזה BUG REPORT TOOL בתוך המשחק, כמו שיש ב HL2, נראה לי היה יותר יעיל...
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים איזה מבאס היגעתי רק לרמה 12 עם ה SHAMAN שלי ... רק המשחק התחיל להיות מעניין וזה נסגר :\כמה שאמרו לי שאחרי שאני אשחק במשחק אני אוהב אותו כל כך שאני אקנה אותו ואשלם תשלום חודשי ובלה בלה בלה, אז נכון המשחק מדהים מכמות הדברים שאפשר לעשות שם, אבל הרגשתי שחסרה קצת המשחקיות, אז אני חושב שהמשחק לא שווה את כל הכסף הזה. הגזימו לדעתי עם 14 יורו לחודש.
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים טוב, נו, אני הגעתי ל LVL 6... חביב, אבל באמת משחק שדורש יותר מדי השקעה בשביל להתקדם.. נחכה ל EXPANTION PACK בעוד שנה-שנתיים, אולי נקנה אז
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים מחבר מאיפה אני יכול לקנות את זה לא בארץ.....גרסא אירופאית אבל שיהייה משלוח לארץ כמובן.,...יש למישהו מושג על איזה חנות שמוכרת באירופה שמוכנה לשלוח לארץ????
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים לא אמרו אף פעם מתי הוא נסגר הם מנחשים.וזה לא ידוע שהוא נסגר ב 12 ידוע שהמשחק יוצא ב 12.
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים המשחק לפי בליזארד יוצא ב11, הם צריכים לפחות 3-4 ימים כדי לאפס הכל, ולהגדיר את כל הrealmים החדשים. שני הData centers הולכים להיות מאופסים, ועוד אחד או שניים יפתחו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.