פורסם 2005 בפברואר 520 שנים אני נמצא פה ואני לא יודע לאיפה הולכים הגעתי לכנסיה ומשם אני לא יודע לאיפה ממשיכים תעזרו לי :'(
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים בכנסיה יש כזה שולחן שנפתח ויש מדרגות ללמטה אם אני זוכר כמו שצריךאבל עברו איזה שנתיים שלוש מאז ששיחקתי בSPיום שישי סיימת את הMOH החדשמשחק הכי טוב אי פעם!!!!
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים בכנסיה יש כזה קבר אבן מרובע שאתה לוחץ עליו בצד ושם אתה פוגש נקבה שנותנת לך אקדח עם משתיק קול ואתה עף לשלב הבא
פורסם 2005 בפברואר 520 שנים מחבר וואי תודה על העזרה סוף סוף אני יוכל להמשיך לשחק בזה.Rule The Pc,על איזה משחק חדש אתה מדבר?
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים משהו פה לא מסתדר לי אני חשבתי שסיימתי למשחק וכנראה שלא כי לא היה לי תנשק הזה. המממ משהו פה סיים תמשחק??? אם כן האם הוא נגמר בחוף ששם אתה מממש ממש מתחיל תמשחק לפני הטירונות ???
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים אני דיברתי על PACIFIC ASSAULTוהאחרון שהגיבאתה מתכוון לMOHPA?המשחק מתחיל בסוף יעני ואז אתה מתחיל מההתחלה המשחק נגמר באותו חוףאני לא אהרוס לך את הסוף אבל
פורסם 2005 בפברואר 620 שנים להרוס אחי????? זה הסוף הכי מגעיל שהיה אפשר לתת למשחק ממש מאכזב!!!! והמשחק מאוד!!! אבל מאוד!!! קצר!!!
פורסם 2005 בפברואר 820 שנים בסוף אתה כובש את האי מה חרא?יש 4 שלבים אבל כל שלב זה כמו 8 שלבים במשחק אחראם זה נחשב קצר אז COD המלא זה כמו דמו של דייב הראשון....גרפיקה ממש ממש עצבניחאולי יש לך כרטיס מסך חרא אז אין לך הרבה FPSאני עם 6800NU מקבל 40 FPS על הגדרות מדיום ופילטרים אחד לפני הכי חזק...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.