עבור לתוכן

עוד מישהו עדיין משחק Warcraft III?

Featured Replies

פורסם

בבאטל.נט כמובן. בכל שלוש השנים שאני משחק במשחק הזה (מאז הבטא ב2002), מעולם לא טרחתי להשקיע זמן בsingle player.

בכל מקרה, לאט לאט אני מתחיל להשתעמם בזמן האחרון.

הכימיקלים אינם מה שהיה פעם, ונדמה כאילו שהחתולים רצים מהר יותר. no fun for me, then.

המשחק האחרון ששיחקתי ברצינות היה Far Cry (סיימתי אותו, עם חבר שלי ביחד - עשינו תורות, 24 שעות ביממה - על הרמת קושי הכי גבוהה :screwy: ).

התקנתי (מה התקנתי, קניתי) את World Of Warcraft, אחרי קומבינה שלא הייתה מביישת שום יבואן סמים (נסו להשיג את המשחק

ותבינו למה אני מתכוון - חבר שלי הזמין אותו באמאזון לחבר שלו בארה"ב, ששלח לנו את הסיריאל נאמברס, ואז עשיתי מנוי ונתתי כתובת באוסטרליה, שירשו לי לשחק).

אני עדיין משלם להם דמי מנויי חודשיים, אגב. אבל זה משחק שצריך להשקיע בו הרבה זמן, וזה זמן שאין לי לאחרונה*.

נראה לי שאני חוזר לgood old warcraft. אתה פשוט מתחבר, מקבל את הסם שלך (כמה משחקים בבאטל נט) וחוזר לעיסוקיך.

אחלה דבר, לא?

* הודעה זו נכתבה ביום שישי ב2:00 בלילה, ממקום עבודתי אי שם בפתח תקווה, בהפוגה מdebugging, כך שבוודאי מובן למה אין לי זמן..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים