פורסם 2005 בפברואר 420 שנים היי אני בדיוק בונה חדר חדש...נגיד והמחשב מכובה האאם אפשר להפעיל אותו מרחוק?
פורסם 2005 בפברואר 420 שנים ע"י מה ? מחשב אחר ? זה אפשרי אם לכרטיס רשת ה ONBOARD יש תמיכה ב WAKE-ON-LAN
פורסם 2005 בפברואר 420 שנים מחבר לא לא ע"י מחשב אחר... סתם נגיד ממקלדת ועכבר אלחוטיים או אפילו סתם לחצן על הקיר?נגיד ואני יקנה שתי מסכים LCD האם אני יוכל לחבר אותם בDVI את שניהם ? הכרטיס מסך שלי הוא 9800 PRO עם שתי יציאות אחד DVI ואחד VGA רגיל...מה אתם אומרים? קיים מתאם מVGA ל DVI ?
פורסם 2005 בפברואר 420 שנים מחבר מתאם כזה אמור להגיע עם הכרטיס עצמו, כחלק מהבאנדלאממממ המתאם שהגיע עם הכרטיס שלי הוא הפוךמDVI ל VGA. זה לא מה שאני מחפש...
פורסם 2005 בפברואר 420 שנים לא לא ע"י מחשב אחר... סתם נגיד ממקלדת ועכבר אלחוטיים או אפילו סתם לחצן על הקיר?כן, זה אפשרי, אתה פשוט מוציא את החוטים שמחוברים ללוח אם שאחראים על ה-ON/OFF ובמקומם מחבר חוטים ארוכים שמגיעים עד למפסק לחיצה רגעי שאותו אתה יכול למקם איפה שאתה רוצה בחדר (או בכלל).
פורסם 2005 בפברואר 420 שנים בדרך כלל בביוס של אופציה לתת למקלדת שהוא ידליק את המחשב על ידי לחיצה על מספר כפתוריםאני עשיתי שאני יכול להדליק את המחשב על Ctrl+F1וכל אחד והביוס שלו תבדוק איזה אופציה זה אצלך.אבל בטוח יש את זה , כי גם בלוח יותר ישן היה לי את זה.
פורסם 2005 בפברואר 420 שנים מחבר בדרך כלל בביוס של אופציה לתת למקלדת שהוא ידליק את המחשב על ידי לחיצה על מספר כפתוריםאני עשיתי שאני יכול להדליק את המחשב על Ctrl+F1וכל אחד והביוס שלו תבדוק איזה אופציה זה אצלך.אבל בטוח יש את זה , כי גם בלוח יותר ישן היה לי את זה.השאלה היא אם זה עובד גם עם מקלדת אלחוטית נגיד של LOGITECH ?
פורסם 2005 בפברואר 420 שנים מחבר עזוב אותך להדליק את המחשב מרחוקתארגן לך חיווט עצבני לTVOUT וסראונד!כן העניין הוא שיהיה לי שני מסכים מחוברים למחשב... אחד ליד המיטה ואחד על השולחן של המחשב עצמו... \
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.