עבור לתוכן

מה הCLOCK של כרטיסי 6800UE??.

Featured Replies

פורסם

זיכרון?? וGPU??.

והאם כרטיס של XFX יגיע לזה?...בסטוק?...ואם לא בסטוק אז עם עזרה של NV5??

• תגובות 31
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

450/1200.

איזה כרטיס? GT או U?

פורסם
  • מחבר

450/1200.

איזה כרטיס? GT או U?

סליחה על זה שהייתי לא ברור...אבל התכוונתי ל6800GT של XFX??...בלי NV5?..יגיע?...ועם??

פורסם

אי אפשר לדעת לאן הכרטיס יוכל להגיע.

פורסם
  • מחבר

אי אפשר לדעת לאן הכרטיס יוכל להגיע.

לא מדבר בדיוק....אבל הוא יחזיק עם NV5 במהירות של UE?..או לפחות במהירות של U??

אני יודע שזה לא מדע מדויק..

פורסם

לכל כרטיס יש פוטנציאל אוברקלוק שונה.

גם לשני כרטיסים זהים מאותה חברה.

פורסם
  • מחבר

לכל כרטיס יש פוטנציאל אוברקלוק שונה.

גם לשני כרטיסים זהים מאותה חברה.

פסדר..את זה אני יודע...

אז בוא ננסח את השאלה אחרת...

איך החברה XFX ביחס לשוק של כרטיס 6800GT?...

פורסם

גיינוורד ולידטק עדיפות, אבל היא בסדר.

פורסם

לדעתי מה שיגביל אותך יותר זה המתח לכרטיס ולא הקירור.

פורסם
  • מחבר

לדעתי מה שיגביל אותך יותר זה המתח לכרטיס ולא הקירור.

למה?

אין חברות יותר זולות מלידטק וגיינוורד ??..משהו טיפלה פחות מאלה??

פורסם

הכרטיס 99% יגיע לU

עם קירור משופר + צריבת ביוס עם מתחים גבוהים יותר יש מצב שתגיע לUE או לפחות לבאמצע שבין U ל UE - לך יהיה GTE (ג'י טי אקסטרים ;D )

פורסם
  • מחבר

הכרטיס 99% יגיע לU

עם קירור משופר + צריבת ביוס עם מתחים גבוהים יותר יש מצב שתגיע לUE או לפחות לבאמצע שבין U ל UE - לך יהיה GTE (ג'י טי אקסטרים ;D )

למה צריבת ביוס??...איזה מתח?..והאם הלוח K8NF-9 יהיה בסדר בשביל OC לUE לכרטיס מסך הזה??.

חחח...אהבתי את הGTE..!!.

פורסם

אני לא בטח לגבי איזה מתח כי אין לי אבל תשאל כי הרבה מאוד יודעים ! הדרך הכי פשוטה להעלות מתח ב6800 היא לצרוב ביוס עם המתח שאתה רוצה

הדרך הקשה והמסוכנת היא וולט מוד שהו מאוד מסוכן ויכול ללכת הכרטיס (אם צריבה לא מצליחה אז פשוט צורבים את הביוס הישן ומשתמשים בכרטיס PCI )

הלוח הוא לא עם PCI E ? הכרטיס סתם יעלה לך המון כסף -קח x800xl הלוח לא משנה לכרטיס ...

פורסם
  • מחבר

אני לא בטח לגבי איזה מתח כי אין לי אבל תשאל כי הרבה מאוד יודעים ! הדרך הכי פשוטה להעלות מתח ב6800 היא לצרוב ביוס עם המתח שאתה רוצה

הדרך הקשה והמסוכנת היא וולט מוד שהו מאוד מסוכן ויכול ללכת הכרטיס (אם צריבה לא מצליחה אז פשוט צורבים את הביוס הישן ומשתמשים בכרטיס PCI )

הלוח הוא לא עם PCI E ? הכרטיס סתם יעלה לך המון כסף -קח x800xl הלוח לא משנה לכרטיס ...

יש לי עוד תרד שעוסק בין 6800GT לX800XL...אז אם אני לוקח 6800GT..אז לפחות שאני יעשה לו OC לאיזה U...

שניה....אם הצריבה של הביוס לא מצליחה?...יש לו איזה מנגנון שמעביר אותו לעבודה ב"מצב בטוח"...ואז אני עושה צריבה מחדש?...או שאם לא הצליחה הצריבה...אז ביי ביי לכרטיס??

פורסם

גילומן, אל תטעה את הבנאדם.

ה-GT וה-U עובדים על אותו מתח (1.5).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים