עבור לתוכן

לכל אותם אלו שלא אוהבים להתפשר על הinput לשערות האוזן,

Featured Replies

פורסם

בערך באותו תקציב של הכרטיסים שהצעת יש את ה-DAC הזה, שבמקור נועד לשוק ה-PRO:

http://www.stereotimes.com/acc070601.shtm

חבר שלי השתמש באחד כזה באולפן שלו והוא אמר עליו רק דברים טובים, במיוחד על רמת הפירוט המדהימה שלו ויכולת ההפרדה

בין הכלים (לדבריו, בהשוואה ל-"סתם" DVD זול). אני לא יכול להגיד לך עליו כלום כי לא ממש בחנתי אותו בעצמי, אבל אם

יש לך סבלנות, נראה לי שהוא מופיע מדי פעם בלוחות של act.co.il כשאנשים משדרגים או מוכרים את האולפנים שלהם.

עריכה:

שים לב למתח היציאה הקצת גבוה מהרגיל שלו, עלול לעשות בעיות במגברים מסוימים.

• תגובות 39
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

את הדגם הזה ראיתי כמה פעמים למכירה. קודם כל גם הוא מכיל ADC ולא רק DAC. מעבר לכך, יש לו מתח יציא גבוה מאוד, והוא מעבר לתקציב שלי. ה-0404 יעלה רק 100$ חדש. יתרון אחד שיש לו הוא העובדה שהוא עושה שימוש בשפורפרות, שאני אישית אוהב מאוד את הצליל שלהן ואוהב לעבוד איתן. המגבר שנמצא בשימוש אצלי בחדר מתבסס על אותה טכנולוגיה.

עברתי כבר על כמה לוחות בארץ, לא מצאתי אף DAC שיתאים לי, ובלוחות בחו"ל אני מעדיף לא לקנות. אני לא סומך על קניית יד שנייה מחו"ל, לפחות לא כרגע.

אולי הצעות אחרות? או איזשהו כרטיס mastering שאתה מכיר?

Anatoli.

פורסם

קודם כל גם הוא מכיל ADC ולא רק DAC.

כן, אתה צודק. הוא באמת לא יחסוך את ה"בזבוז" הזה.

אולי הצעות אחרות? או איזשהו כרטיס mastering שאתה מכיר?

תשמע, במחשבה שניה, אם ה-ART כבר מעבר לתקציב, כנראה שלא תמצא שום DAC ובטח שלא כרטיס Mastering בתקציב שלך.

ראיתי בתפוז את ה-Flying Cow DA/AD של M-Audio כבר הרבה זמן... אולי כדאי לבדוק כמה המחיר גמיש ואם הוא משאיל אותו להדגמה.

http://www.m-audio.com/products/en_us/FlyingCow-main.html

אם בא לך אני מוכן לנדב את האודיופיל שלי ולהביא אותו למבחן מול ה-0404 של 47 כדי לעזור לך להחליט ביניהם.

פורסם

זה יהיה מעולה אם תוכל להגיע לבדיקה, במידה ואין לך התנגדות לכך אנא פנה אליי בפרטי. אני ידבר גם עם 47 בפרטי ונראה מה הוא יגיד. עם 47 אני אשמח לערוך גם השוואה של אוזניות, יש לו בייר931 ולי איי900 שהן ברמת מחיר דיי דומה, אז הן בהחלט ברות השוואה.

את ה-cow ראיתי גם אני בלוח תפוז, הוא בצקתיב גבוהה מדיי, וגם בו יש ADC אז הוא לא חוסך לי את הבזבוז הזה.

Anatoli.

פורסם

לא נראה לי שזה ממש קשור לימוד הזה, אלא צריך דיון חדש.

בכל אופן, אני קראתי עליהן איפשהו ביקורת מקיפה והן בהחלט יצאו טוב בביקורת ההיא. במקרה הזה יעזרו לך גוגל ו-head-fi, שחיפוש בשניהם ייתן לך את מלוא המידע הדרוש לך.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

שאלה לאודיופילים... מישהו ניסה את האוזניות האלו ? שוות את ההשקעה ?

http://www.compuplus.com/insidepage.php3?refer=dealtime&id=1003557

יש לי אותן בדיוק, שווה כל גרוש. זו השקעה לטווח ארוך מאוד (אתה תבין למה כשתקבל אותן ;)), סאונד מדהים (גם מול אוזניות אודיופיליות לגמרי), בידוד כמעט מוחלט מרעשי

סביבה.. בקיצור, חוויה יחודית למדי.

פורסם

יש לי אותן בדיוק, שווה כל גרוש. זו השקעה לטווח ארוך מאוד (אתה תבין למה כשתקבל אותן ;)), סאונד מדהים (גם מול אוזניות אודיופיליות לגמרי), בידוד כמעט מוחלט מרעשי

סביבה.. בקיצור, חוויה יחודית למדי.

פשש, יפה, אפשר לשאול אם קנית בארץ ובכמה ?

שאלה נוספת, הבנתי יש שתי גדמים P ועוד אחד, השהשני צריך מגבר טוב בשביל לעבוד, והראשון נותן תוצאות סבירות גם בלי, איזה יש לך ? מתרגלים מהר לחיבור שלהם ? והם נוחות גם לאורך זמן?

פורסם
  • מחבר

קניתי מheadphone.com. עלו 260 דולר (זה היה לפני שנתיים וחצי בערך). תוסיף 20-30 דולר משלוח ו17 אחוז מע"מ, במקרה שלהם. גם שם אני חושב שהן עולות 229 כיום.

יש לי את הP (שלא צריכות מגבר).

ניסיתי גם את הER4S (הדגם שאתה מדבר עליו, שצריך מגבר) והוא עבד יופי עם הנגן שלי (Nomad Jukebox Zen), אם כי הוא היה צריך רמות ווליום כפולות, והיה לו קצת פחות באס.

ניסיתי אותו גם עם מגבר, ולא היה הרבה שינוי. כך שהייתי אומר די בבטחה שדגם הS יעבוד עם נגנים טובים, פשוט תצטרך להגביר טיפה יותר.

מצד שני, הP נשמע קצת יותר "מלא". לדעתי, קח את הP.

שתבין, אני שומע עם הER4P על ווליום 1 בנגן (מתוך 25 רמות), ושומעים מעולה. במקום רועש כמו אוטובוס מלא בפריחות לא צריך יותר מ4-5 (שוב, מתוך 25). עד כדי כך הבידוד משובח.

הן נוחות למדי, אחרי שהן באוזן אתה לא מרגיש. זה לא רע כמו שזה נראה, אל תדאג.

עוד שתי נקודות חשובות:

1. מאוד, מאוד, מאוד קל לטעות ובטעות לשים ווליום גבוה מדי, כשמשתמשים בהן.

בשביל לשמור על השמיעה שלך, כדאי לך (זה כלל בכל אוזניות, אבל באלו במיוחד, פשוט בגלל הניתוק מהסביבה) להתחיל לשמוע מווליום 0 ולהגביר עד שאתה שומע את כל הפרטים, אבל לא מעבר.

אחרי שהתחלתי ליישם את השיטה הזו גיליתי שאני שומע בשני שליש מרמות הווליום הקודמות, בלי להרגיש בשום הבדל.

2. סביר להניח שהן ישמרו על השמיעה שלך יותר טוב מאוזניות אחרות (אם תיישם את הכלל הראשון, כמובן), פשוט כי אתה לא צריך להגביר את המוסיקה בשביל להתגבר על רעשי סביבה. בונוס אדיר.

בסך הכל, אם אתה נוסע הרבה באוטובוסים, רכבות, וכו', אלו יהיו ה1000 שקל הכי טובים שהוצאת אי פעם. סמוך עלי :smile1:

פורסם

מקריאה בפורום האד-פי הבנתי שאמורה לצאת גרסא חדשה של האוזניות האלו תוך מספר חודשים. הייתי מציע לך לעבור על הדיון הזה, ולעקוב אחרי התפתחותו. ייתכן ויתגלו פרטים חדשים.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים