פורסם 2002 ביוני 2723 שנים שלום לכולם, יש לי מעבד P3-800, לוח אם ASUS CUSL2 היום בבוקר בזמן ששיחקתי במחשב שמתי לב שלפתע הוא מאט בצורה מחרידה. הבנתי ששוב נדפק המאוורר שקניתי לפני כחמישה חודשים ולאחר שהתקנתי את תוכנת ASUS PCPROBE גילית שהטמפרטורה של המעבד הגיעה ל 78 :-/ ובמצב מנוחה היא 58 :'( . בנוסף המארז שלי מאוד יפה 8) אבל קטן וצפוף כך שהאיוורור שם לא משהו.... אני צריך שתמליצו לי על איזה מאורר לקנות ואיזה משחה תרמית (איך למרוח אני יודע כבר תודות למדריך באתר ;D ) או כל רעיון שעולה לכם בראש. אהה, ויש לי תקציב של 50 ש"ח לסדר את העיניין (כן זה לא הרבה... אבל מה לעשות אני בצבא ) אשמח לקבל את הצעותכם בהקדם האפשרי ... בתודה,
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים Thermaltake Chrome Orb / Volcano IIותשתמש במשכה התרמית המגיעה איתם.עד 50 שקל
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים 1 אם הלך אתה מקבל חדש! 2 אתה לא יכול לעשות כלום ב 50 שקל אולי משכה תרמית וזהו!!
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים Thermaltake Chrome Orb / Volcano IIותשתמש במשכה התרמית המגיעה איתם.עד 50 שקלו.. מה הבעיה?
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים Thermaltake Chrome Orb / Volcano IIותשתמש במשכה התרמית המגיעה איתם.עד 50 שקלו.. מה הבעיה?ה Volcano II הוא לא רק לAMD??
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים Thermaltake Chrome Orb / Volcano IIותשתמש במשכה התרמית המגיעה איתם.עד 50 שקלו.. מה הבעיה?ה Volcano II הוא לא רק לAMD??יש לנו זוג כאלה על השרת, 2xPIII 933.
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים Thermaltake Chrome Orb / Volcano IIותשתמש במשכה התרמית המגיעה איתם.עד 50 שקלו.. מה הבעיה?ה Volcano II הוא לא רק לAMD??יש לנו זוג כאלה על השרת, 2xPIII 933.טוב כי באתרים אני ראיתי שרשום שהוא ל AMD :-*
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.