פורסם 2002 ביוני 2723 שנים התלהבתי מאוד מהמארזים של enermax ושל antec עכשיו אני מחפש מארז שהוא כמו ה 710 של enermax רק עם 6 פתחים לדיסקים ולא 4 מישהו יודע איפה אפשר לקנות אחד כזה?ואיזה כדאי יותר enermax או antec?
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים אני לא רוצה להשפיע על הבחירה שלך...אבל למה לעזעזל אתה צריך 6 פתחים לדיסקים?????נגיד שיש בנאדם עם 6 כונני דיסקים..... (ואני לא חושב שיש אנשים כאלה....)קח כבר תוכנה שקוראת דיסקים מקבצי image כמו למשל Daemon Tools וזה גם יעבוד הרבה יותר מהר מאשר כונן סידי X52מה רע ב 4 של אנרמקס FS-710-b? והוא גם לא ממש יקר....(רק כבד)
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים התלהבתי מאוד מהמארזים של enermax ושל antec עכשיו אני מחפש מארז שהוא כמו ה 710 של enermax רק עם 6 פתחים לדיסקים ולא 4 מישהו יודע איפה אפשר לקנות אחד כזה?ואיזה כדאי יותר enermax או antec?הם עולים יותר מ710 בערך 1000-1300פה יש
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים אנרמקס מייצרים את ה710 בשני דגמים בלבד שההבדל ביניהם הוא רק הצבע, אחד לבן והשני שחור.זה נכון שהם כבר לא מייצרים אותם?
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים מחבר יש שלושה מארזים שמצאתי בפנדה אחד של ANTEC והשאר של CHIEFTEC ואני לא יודע אם הם 6 פתחים תגידו לי אתם.אם שניהם הם 6 פתחים תגידו לי אתם איזה יותר כדאי בלי שום קשר שאחד מהם בא בלי ספק.ואם יש מארז אחר שאתם חושבים שיותר טוב שהוא 6 פתחים תגידו לי לא משנה באיזה אתר אם זה בפנדה או במשהו אחר העיקר בארץ.הראשון הוא של ANTECהמארז של ANTEC השני של CHIEFTEC Dragon AX-01SLD ALUMINUM CASE SILVER השלישי של CHIEFTEC Dragon DA-01BD FULL TOWER FULL TOWER זה אומר 6 פתחים לדיסקים? ואם תוכלו תגידו לי מה ההבדל בין המארז השלישי לבין המארז הזהרק תשימו לב שבדגם הזה יש את האות L בשם של הדגם הוא עולה טיפ טיפונת יותר והוא כחולואם הם כולם 6 פתחים איזה כדאי לי לקנות?
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים המארז שליAntec 1240 הוא שישה פתחים..קניתי מפלונטר.ההבדל בין אנטק לאנרמקס זה הספק.. הם קונים את המארז מאותו יצרן..ובקשר לספק יש נטיות להמליץ על אנטק יותר.
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים מחבר המארז שליAntec 1240 הוא שישה פתחים..קניתי מפלונטר.ההבדל בין אנטק לאנרמקס זה הספק.. הם קונים את המארז מאותו יצרן..ובקשר לספק יש נטיות להמליץ על אנטק יותר.אם אתה יכול תשלח לי לינק ישיר לפלונטר למארז שלך כי לא מצאתי זכר לחברת ANTEC באתר.
פורסם 2002 ביוני 2723 שנים אנרמקס מייצרים את ה710 בשני דגמים בלבד שההבדל ביניהם הוא רק הצבע, אחד לבן והשני שחור. זה נכון שהם כבר לא מייצרים אותם? אחי, על מה אתה מדבר ? :spin3: הם המארזים והספקים המובילים בארץ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.