עבור לתוכן

נתקעתי בFar Cry

Featured Replies

פורסם

ניסיתי להביא שוטסקרין, זה פשוט לא עובד לי בפאר קריי.

זה מין מקום צדדי בטבע שיש בו סירה צבאית עם שני חיילים, אחד עם בזוקה אחד בלי.

זה ממוקם קצת אחרי הטנק השרוף.

אחרי שאני הורג אותם ואני יורד למים כדי לעבור לצד השני, ישר כשאני יוצא מהמים מסוק יורה עליי בזוקה ואין לי סיכוי, ניסיתי כמה פעמים.

הבזוקות שהיו לי נגמרו ככה שאני לא יכול לירות מהסירה.

מה לעשות?

תודה

פורסם

משחק ענק :)

וואלה לא מצליח לזהות את המיקום שלך :s05:

למרות שסיימתי אותו כבר שלוש פעמים :) (מכור לגרפיקה )

אולי תנסה להסביר שוב ?

פורסם

זה אחרי שאתה מפוצץ את כל האנטנות???

אם כן אז אתה צריך להישאר על הסירה ואתה תמצא שם המון תחמושת

פורסם

אחי קשה להבין את התיאור של השלב אתה יכול למצוא את הסקרין שוטש בתיקייה של המשחק

תביא תמונה וננסה למצוא את הפיתרון כי קצת קשה להבין היכן אתה ...

פורסם

משחק ממש קשה!

אני תקוע באונייה איפה שהמסוק יורה עליך מלמעלה... לא מצליח לעבור את זה.

מה חדשני במשחק הזה (חוץ מהגרפיקה) ?

פורסם

אני תקוע באונייה איפה שהמסוק יורה עליך מלמעלה... לא מצליח לעבור את זה.

אחרי שאתה יוצא מתוך הפתח הזה אתה חייב לרוץ לכיוון ימין ושם תמצא סירה צדדית ( אחרי הגשר הקטן בצד שמאל ) כזאת שאתה צריך

לירות על החבלים שקשורים שם ואז היא תיפול ( אבל אתה חייב להיות בתוכה ). תרוץ כמו מטורף ותירה על כל דבר שזז ותתפלל לאלוהים שלא יהרגו

אותך ( לפחות ככה אני עשיתי :lol: )

פורסם

היי,

תגידו יש לי בעיה בגרפיקה של המשחק. כשאני הולך לגרפיקה ומכוון את ה Environments Quality ל- Very High ומתחיל לשחק המחשב אוטומטית הופך את זה ל Custom שזה אומר למשל שאין דגים מתחת למים.

יש עוד מישהו שזה קורה לו? יש לי כרטיס 6600GT אז מעניין אותי אם זה קורה לעוד מישהו עם אותו כרטיס.

פורסם

בשביל סקרין שוט בפאר קריי צריך ללחוץ F10 או F8 או F12

פורסם

אחרי שאתה יוצא מתוך הפתח הזה אתה חייב לרוץ לכיוון ימין ושם תמצא סירה צדדית ( אחרי הגשר הקטן בצד שמאל ) כזאת שאתה צריך

לירות על החבלים שקשורים שם ואז היא תיפול ( אבל אתה חייב להיות בתוכה ). תרוץ כמו מטורף ותירה על כל דבר שזז ותתפלל לאלוהים שלא יהרגו

אותך ( לפחות ככה אני עשיתי  :lol: )

אני בכלל לא עליתי על האוניה אפשר עוד לירות בסירת גומי הכתומה הזאתי עוד לפני שעולים על האוניה, או אחרי שעולים עליה קופצים למים מהצד, עולים על החוף שעל יד האוניה ויורים בחבלים של הסירה ואז פשוט עולים עליה ושטים לכיוון שמראה הGPS.

משחק מדהים!

מישהו שמע אם הולך לצאת המשך או משהו כזה?

פורסם
  • מחבר

לחצתי על מה שאמרתם אבל אחרי שניסיתי להדביק בצייר זה לא הצליח..

איפה זה אמור להשמר בתיקיה של המשחק?

טוב אז תראו נכון יש מקום שבו יש בזוקה עם 3' כדורים? אז מפוצצים את האוניות מלמעלה שמעיפות עליך בזוקות אחרכך יורדים למטה לחוץ איפה שהסירה מפוצצת..יש שם טנק חום שרוף ואז ממשיכים ישר ביער, ממש קצת ומגיעים למקום צדדי, כשבצד יש סירה צבאית עם שני חיילים...אחרי שאני הורג אותם ובא למים המטוס יורה עליי בזוקה ולי אין בזוקה..יש לי סירה צבאית אבל אין לי בזוקה...

נראה לי אני צריך לחזור כמה שלבים אחורה ולחסוך הבבזוקות..

עריכה

טוב מצאתי סירה צבאית עם 30 בזוקות...הרגתי את השני אנשים מהסירה ואז בא מלמעלה המסוק ויורה בי,ואין ניסיתי להרוג אותו אני לא מצליח, הוא מפציץ אותי.

פורסם

אתה יכול להגיד לי את שם השלב זה יעזור לי מאד להזכר בו.

אם אני זוכר נכון אתה צריך לירות מלא בזוקה ב מסוק הזה

פורסם

אם מדובר במן מבצר מפותץ על הר, והרקטות שמצאת היו ליד דלת נעולה אז אתה צריך פשוט לחכות שהפרופסור

הזה שעוזר לך במהלך המשחק יפתח אותה. בינתיים אתה פשוט צריך להישאר בחיים עד שהוא יפתח את הדלת!

וניסיתי לפוצץ את המסוקים עם הרקטות גם ולא עזר כל כך.

מקווה שעזרתי. :)

פורסם

את המסוקים מפוצצים עם ה- Machine Gun ואת הספינה ואת הסירה למטה מפוצצים עם ה- Rocket Launcher.

פורסם

אם זה מה שרשמתי הודעה קודמת אז לא צריך בכלל לפוצץ שום דבר אלא רק לחכות עד שהפרופ' יפתח את הדלת.

פורסם
  • מחבר

לשלב קוראים Fort, זהו השלב השלישי.

את המסוקים מפוצצים עם ה- Machine Gun ואת הספינה ואת הסירה למטה מפוצצים עם ה- Rocket Launcher.

אתה היית הכי קרוב, אחרי שמפוצצים את המסוקים את הסירה והספינה יורדים למטה ויש שם מצד שמאל של היער סירה צבאית עם 30 בזוקות אח"כ דרך המים אני מגיע לצד הימני של היער, נכנס קצת פנימה ושם יש סירה צבאית, עם שני חיילים מיד אחרי שאני הורג אותם בא מסוק ומפציץ אותי.

כנראה שאני צריך להתחמק או משו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים