פורסם 2005 בפברואר 320 שנים כל המארז מאוד קריר וכל שאר הטמפרטורות הם לא יותר מ30 מעלות אבל רק הCPU על 70 מעלות לא עולה ולא יורד... לא משנה כמה המחשבלא עושה כלום....כשפתחתי את המארז זה עדיין לא ירד וכשנגעתי הגוף קירור הוא היה קפוא...יש איזשהו דרך לתקן את זה בלי להחזיר את המחשב למעבדה?הבעיה הגדולה היא שבגלל שהCPU על 70 מעלות כל המאווררים מסתובבים הכי מהר שאפשר ואז יש הרבה רעש... יש איזה דרך להנמיך את המהירות שלהם בלי לבנות פאן באס? (אני יוכל לבנות כזה רק לפחות בעוד שלושה חודשים....)
פורסם 2005 בפברואר 320 שנים אני ממליץ לך לתת אותו למעבדה כדי שיחליפו לך את הלוח, הסנסור דפוק ולכן עדיף להחליף את הלוח מאשר להישאר עם סנסור דפוק, ואין לך שום דרך לתקן את הסנסור בעצמך...לגבי העוצמה של המאווררים אתה פשוט יכול לבטל בביוס את האופציה שזה מגביר את המהירות של המאווררים במצב של חום
פורסם 2005 בפברואר 320 שנים מחבר בדקתי עכשיו בביוס והוא אומר לי שם שהמעבד הוא על 26 מעלות... כנראה התוכנה שאני משתמש בה היא לא טובה... הורדתי את סנדרה גם שם זה על 26 אז הכל בסדר חות מזה שהוא עדיין מרעיש איך מפעילים את cool n quiet?
פורסם 2005 בפברואר 320 שנים תשתמש ב-EasyTune 5 שמגיע עם הלוח כדי לבדוק טמפ'; אם זה בסדר שם ומשתנה בהתאם ל-load, אז אין לך בעיה בלוח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.