עבור לתוכן

יש לי רעיון חדש למוד קירור להכנסה או הוצאה של אוויר מה אתם חושבים?

Featured Replies

פורסם

זה עלה לי סתם ככה אבל זה ניהיה רציני יש לי אובססיה לנסות את זה, חזרתי הביתה לפני כמה ימים נכנסתי לשירותים והיה לי חם בטירוף אמרתי לעצמי המחשב בטח עולה באש...הפעלתי את האור לרעש "וונטת" ענק שיושבת בקיר ותוך כדי שאני בשירותים אני מתחיל להפעיל את המוח היצירתי שלי...ועולה בי הרעיון הבא.

וונטה מסתובבת פי כמה וכמה מהר מאיוורור 80mm או 90mm רגיל היא מונעת בכוח חשמלי דיי גדול ויש לה יכולת שאיבת אדיר מדהימה ומהצד שנכנס האויר יש פיזור מעולה בכל מקרה היא עושה רעש מטורף אבל גם לזה יש לי פיתרון אני יכול לבנות בית אקוסטי למקום שאני ירצה לשים אותה (יש לי מארז מספיק גדול) בכל מקרה תחשבו על זה וונטה שעובדת מתוך המארז תוציא פחות רעש...(בנוסף להייטסינק והמאורר שלי על המעבד) אני יודע שזה נשמע מוזר אבל אתם חייבים לראות באיזה מהירות הדבר הזה מסתובב לפי דעתי זה כלי אדיר להוצאת אוויר חם שעולה למעלה במארז אני כבר עושה תיכנונים על זה אל תדאגו אני יבדוק את זה עוד הרבה לפני הדבר האמיתי - אבל זה יהיה טוב עם אני יחליט לעשות את זה ותחשבו על זה. ;D

פורסם

מה שישיבה בשירותים יכולה לעשות

הציעו את זה פעם וזה רעיון טוב רק הרעש זה החיסרון שלו

פורסם

אני חושב שכדאי שהוונטה תיהיה מקובעת בתוך משהו כבד ומסיבי....

תחשוב מה יקר לה אם היא עומד בתוך המארז שלך

אני חושב שהוא יהפוך ויברטור ענקי.....

אבל אולי אם תקבע אותו לקיר.....

פורסם

אני חשבתי על מאוורר של מיקרוגל.

פורסם

לי היה רעיון פי אלף, ועוד התקשרתי לאנשים בתחום לנסות להזיז דברים אבל התברר שזה עסק יקר עלי..

הרעיון היה לבנות קופסה עם מזגן קטן של רכב בפנים, שמקרר את האוור ומאורר שדוחף את האוויר הקר לתוך המחשב דרך

צינור שיחובר בחור שיהיה קדוח בחלק העליון של המארז.

רק הבעיה שעלות הריכיבים לא משתלמת בכלל.

פורסם

עם כזאת ונטה אתה תנקה את האבק בפנים (או על פילטר שתכין )פעמים בשבוע הרבה אויר = הרבה אבק

פורסם

קראתי באיזה פורום שאחד מאיזו מדינה קרה (לא זוכר איזו בדיוק) פשוט עשה תעלת אויר מהחוץ לתוך המארז

הוא אומר שהטמפ' שם מגיעות ל -40 צלזיוס ככה שזה יעיל מאוד

היו גם תמונות... אני אחפש את הת'רד

פורסם

1. אני לא בטוח, אבל ההאם יתכן שהשדה המגנטי של מאורר 220V עלול לפגוע בנתונים על הHD או סתם ברכיבים? או אולי פשוט לשבש את פעולת המחשב?

2. אם אתה מכניס מאורר חזק, חבר אותו באמצעות תושבות העשויות גומי. זה יקטין את הזעזועים והרעש (כמו במנוע של אוטו)

3. לדעתי מזגן של רכב לא ראלי. הרי כדי להפעיל אותו אתה זקוק לכל כך הרבה כח, שתצתרך מנוע חשמלי ענק, רדיאטורים, קונדנסור... בקיצור, תקנה מזגן 1כ"ס משומש ותחבר אותו למחשב. או הכי פשוט שים את המזגן בחדר ותדאג שהטמפ' תמיד תיהיה נמוכה.

פורסם

אני חשבתי על מאוורר של מיקרוגל.

גם אני חשבתי על הרעיון הזה ואפילו השגתי מאוורר אבל זה לא מעשי בגלל שהושבתי את המאוורר ליד המסך שלי כדי לבדוק מגנטיות (עדיף שהמסך ידפק מאשר כל הנתונים על הHD) והמסך התחיל לרצד כמו לא יודע מה...

תארו לכם מה מאוורר רגיל יכול לעשות...

פורסם

לי יש מאורר 220V ממארז של איזה שרת עתיק. המאורר נראה לי בקוטר 150מ"מ. מענין לבדוק אותו...

שבוע הבא. עוד פרוייקט.

פורסם

אתה קורא את המשפט הזה?

יופי, תסתכל ימינה. רואה איזה ניק נחמד? הוא הציע את זה קודם לפני מספר חודשים כבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים