עבור לתוכן

איזה מפתרונות הקירור הבאים טוב יותר?ל-9600xt 256

איזה מפתרונות הקירור הנל טוב יותר לכרטיס מסוג 9600xt 256 972 הצבעות

1. 1. איזה מפתרונות הקירור הנל טוב יותר לכרטיס מסוג 9600xt 256

• ati silencer v.1
    • vga silencer v.3
    • ati silencer v.2

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אני מבולבל...

אוקי עכשיו שמעתי איפשהו על על vga silencer v3 איך הוא בהשוואה ל-ati silencer 1?ואיך הם בהשוואה לסיילנסר 2??

על מה עדיף ללכת??.מי מהם מקרר יותר טוב?אמרו לי שהסיילנסר 1 הוא בעל בעיית תאימות פיסית וצריך לחתוך אותו כדי שהוא יתאים???אז על מה ללכת על vga silencer 3?או על ati silencer 2 ??או על 1???

חשבתי שפתיחת התראד הזה תסדר אצל כמה אנשים את העניין...

הנה תמונות לקירורים השונים

ati silencer v.1

425153.JPG

ati silencer v.2

4742.jpg

vga silencer ver 3

853513.JPG

פורסם
  • מחבר

סליחה על ההודעה השניה אבל כפתור העריכה לא מופיע לי :s05: :nixweiss:

בקיצור רציתי לדעת מה הדעה שלכם גם לגבי הקירור שאתם חושבים שכדאי לי ללכת עליו,אני מתחנן לקנות אותו עוד היום או מחר בבוקר :s05:

פורסם

ה ATI2 הוא קצת יותר חלש מה ATI1, בגלל שה ATI1 מותאם גם לכרטיסים חזקים יותר ודורש יכולות קירור יותר חזקות.

אני לא חושב שמבחינת הקירור יהיה הבדל קריטי, מבחינת הרעש ה ATI2 קצת יותר שקט, אך גם פה ההבדל לא מורגש.

קח בחשבון שאם תרצה להחליף כרטיס מסך או למכור את הקירור, יהיה לך קשה למכור את ה ATI2 (כי הוא מתאים רק ל 9600).

ה ver3 גירסא מצויינת, אני אישית נהנה ממנה.. אם סדרת ATI זמינה בארץ לך על ה ATI1 פלוס קירור זכרונות של קולרמאסטר (לפי מיטב ידיעתי לפני חודש בערך היה קשה להשיג את ה ATI1\2 בחלק מהחנויות).

מבחינת בעיית תאימות פיזית לא אמורה להיות שום בעיה, ליתר ביטחון אתה יכול לבדוק את זה טלפונית מול החנות בשביל להיות בטוח, קח בחשבון שכל התאימות הזאת תוספת ב90 אחוז בלבד, חלק מהיצרניות משנות טיפה את הבניה על הכרטיס ובכך פוגעות באופן החיבור, לדוגמא חלק מכרטיסי הרקולס לוקים בקשיי הרכבה, הניסיון שלי עם 9600xt של sapphire עבר בהצלחה מבחינת הרכבת הקירור.

פורסם
  • מחבר

אז על מה אתה מציע לי ללכת?של ati ver 1?

או על vga silencer 3?

מי מהם מקרר יותר טוב?ואיזה מהם הרכבת על 9600xt של ספיר?

פורסם

כמו שכתבתי קניתי את ה ver3 אבל רק כי ה ATI לא היה במלאי

אני מציע ללכת על ה ATI-1 עם קירור לזכרונות, של חברת קולרמאסטר

פורסם
  • מחבר

בכמה מעלות יתבטא הפרש הביצועים בינהם?כי אני קצת קצר בכסף....

פורסם

ה ATI2 הוא קצת יותר חלש מה ATI1, בגלל שה ATI1 מותאם גם לכרטיסים חזקים יותר ודורש יכולות קירור יותר חזקות.

אני לא חושב שמבחינת הקירור יהיה הבדל קריטי, מבחינת הרעש ה ATI2 קצת יותר שקט, אך גם פה ההבדל לא מורגש.

קח בחשבון שאם תרצה להחליף כרטיס מסך או למכור את הקירור, יהיה לך קשה למכור את ה ATI2  (כי הוא מתאים רק ל 9600).

ה ver3 גירסא מצויינת, אני אישית נהנה ממנה.. אם סדרת ATI זמינה בארץ לך על ה ATI1 פלוס קירור זכרונות של קולרמאסטר (לפי מיטב ידיעתי לפני חודש בערך היה קשה להשיג את ה ATI1\2 בחלק מהחנויות).

מבחינת בעיית תאימות פיזית לא אמורה להיות שום בעיה, ליתר ביטחון אתה יכול לבדוק את זה טלפונית מול החנות בשביל להיות בטוח, קח בחשבון שכל התאימות הזאת תוספת ב90 אחוז בלבד, חלק מהיצרניות משנות טיפה את הבניה על הכרטיס ובכך פוגעות באופן החיבור, לדוגמא חלק מכרטיסי הרקולס לוקים בקשיי הרכבה, הניסיון שלי עם 9600xt של sapphire עבר בהצלחה מבחינת הרכבת הקירור.

נאמר לך שההבדל לא יהיה קריטי, ואני לא חושב שאף אחד יכול לנחש בדיוק בכמה מעלות יהיה ההפרש אבל זה יהיה זניח :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

זניח זה מעלה שניים?או חמש :bash:

תגיד vatos locos מה הטמפ של הכרטיס מסך שלך במנוחה???וכנראה גופי קירור לזכרון אני לא אשים מכיוון שיהיה קשה להסיר אותם אם אני ארצה ליישם את האחריות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים